Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Στο... ρελαντί τα Γιαννιτσά

Με γκολ του Ουσμάν Εμπένγκ η Αναγέννηση Γιαννιτσών νίκησε 1-0 τον Κιλκισιακό.

Επιθετικός μονόλογος ήταν το φιλικό της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Κιλκισιακό στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου ήταν σαφώς ανώτερη από την ομάδα του Κιλκίς και επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του υπό δοκιμή επιθετικού Ουσμάν Εμπένγκ, ο οποίος θα αποκτηθεί. Ακόμα μια αξιοσημείωτη φάση αυτή του 75', κατά την οποία ο Απόστολος Αναστασίου είχε δοκάρι.
Ο Αλεξίου ξεκίνησε την ομάδα με τους εξής: Καραογλανίδης, Ιβανίδης, Ντιόπ, Γκαρακλίδης, Κουρούπης, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα, Μοσχάκης, Στεργίδης, Νέβες, Εμπένγκ. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι: Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Νομπρέγκα, Αναστασίου. Δεν έπαιξαν προκειμένου να αποφορτιστούν οι Παλάσκας, Τσιάμης, Χατζόγλου και Χαρμάνας.

 

Κιλκισιακός: Μπατής, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Τζεβελέκης, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Δημητρανόπουλος, Καρανδρέας, Μπελίτσας.
Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Τρυανταφυλλίδης, Λογγινίδης, Αϊβαζίδης, Βασιλειάδης, Ασημακίδης, Αμανατίδης, Μωυσίδης, Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης.

Last modified onΣάββατο, 10 Αύγουστος 2013 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep