Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ατζέντηδες θεάτρου σκιών»

Ο Κώστας Κοσσυβάκης μίλησε για την… ιταλική περιπέτεια και την πρόθεση αποχώρησης.

Ο μεγαλομέτοχος του Βύζαντα Μεγάρων με δήλωσή του αναφέρθηκε στα έως τώρα χρήματα που έχουν μπει στο ταμείο της ΠΑΕ, αλλά και στις διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς επιχειρηματίες. Εξήγησε, γιατί αυτές «ναυάγησαν» και τόνισε ότι προτιμά να καθυβρίζεται παρά να δώσει την ομάδα σε περιπλανώμενους ανά την περιφέρεια ατζέντηδες θεάτρου σκιών.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας αλλά και τα διάφορα ανακριβή και ανυπόστατα που διαρρέουν από στόμα σε στόμα και μέσω των μέσων ενημέρωσης αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τους φίλους του Βύζαντα αλλά και όλη την φίλαθλη Ελλάδα για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσα δημόσια την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από την ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων για τους λόγους που ανέλυσα τότε ενδελεχώς. Παρόλο το εξαιρετικά ευνοϊκό πλαίσιο που τότε είχα διαμορφώσει προκειμένου να διευκολύνω την μεταβίβαση των μετοχών και την αλλαγή σελίδας ουδείς ενδιαφέρθηκε. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας ξενίζει. Έχουν εκλείψει πια στις μέρες μας άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να χάνουν χρόνο, χρήμα αλλά και να λοιδορούνται κιόλας από τον οποιοδήποτε που θέλει να ασκεί κριτική δωρεάν και εκ του ασφαλούς.

Καθώς το αδιέξοδο πλησίαζε και ήταν ορατό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα β εθνικής 2013-14 (δηλαδή όλα όσα παλέψαμε και επιτύχαμε να πάνε στράφι) αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια αφύπνισης και συσπείρωσης των υγιών δυνάμεων της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας. Με την αρωγή των ανθρώπων που πλαισίωσαν το συμβούλιο αλλά και της δημοτικής αρχής έγινε εφικτή κατ αρχήν η εξασφάλιση της βαθμολογικής μας θέσης στο πρωτάθλημα που έληξε.Ήμασταν από τις ελάχιστες ομάδες από την μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα που δεν της αφαιρέθηκαν βαθμοί λόγω χρεών. Έχοντας μάλιστα αναστρέψει το κλίμα κατορθώσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον Κο Τοπαλίδη πραγματοποιώντας την υπέρβασή μας.

Παρόλα αυτά όμως τα αντικειμενικά προβλήματα (οικονομική δυσχέρεια) δεν έπαψαν να υφίστανται. Οφείλω να ενημερώσω τον απλό Μεγαρέα φίλαθλο ότι παρά την όλη αυτή κινητοποίηση που έγινε η ομάδα ενισχύθηκε με το ποσό των 5.200 ευρώ ΜΟΝΟ, το οποίο πρόεκυψε από προπώληση εισιτήριων διαρκείας. Προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει. Δεν κατηγορώ κανέναν με αυτό, απλά παραθέτω τα πραγματικά γεγονότα. Όταν λοιπόν κανείς συνυπολογίσει και την κατά 50% διαφαινόμενη μείωση των χορηγιών OΠΑΠ/ΟΤΕΝΕΤ σε σχέση με πέρυσι αντιλαμβάνεται ότι η ανεύρεση χορηγών / συμπαικτών είναι μονόδρομος για την επιβίωση.

Εδώ λοιπόν εμφανίζεται το group των «επενδυτών» με βάση την ΙΤΑΛΙΑ και υπό την αιγίδα της PARMA (κατά τα λεγόμενά τους τουλάχιστον) που έρχεται σε επαφή μαζί μας υποσχόμενο οριστική λύση των προβλημάτων της ομάδας μας και πέρασμα σε νέα εποχή. Αυτό σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα είναι αλήθεια ότι μας έκανε κάπως ενδοτικούς στις διαπραγματεύσεις μαζί τους πράγμα που εκ των υστέρων απεδείχθη λάθος το οποίο οφείλω να αναγνωρίσω δημόσια.

Σε όλες μας τις συζητήσεις στο διάστημα των ημερών αυτών μας έκανε μεγάλη εντύπωση η επιμονή που επέδειξαν για απομάκρυνση του νεοπροσληφθεντα Κου Τοπαλίδη, όλου του υπάρχοντος εμψύχου δυναμικού ως και του νέου ΔΣ. Παρά την επιμονή μας για το αντίθετο ήταν κάθετα αρνητικοί σε κάθε ευκαιρία. Για αυτό κιόλας διέρρευσαν ότι είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους και ότι θα φέρουν Ιταλό προπονητή με αποτέλεσμα ο κ. Τοπαλίδης να αποχωρήσει από ευθιξία μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα.

Τελικά με γνώμονα πάντα το συμφέρον της ομάδας (εξόφληση οφειλών σε εφορία ΙΚΑ και σε ποδοσφαιριστές άλλα και ουσιαστική ενίσχυση με πρωτοκλασάτους παίκτες από την Ιταλία ) ήμασταν έτοιμοι να αποδεχτούμε την πρότασή τους υπογράφοντας και το σχετικό προσύμφωνο πιστεύοντας ότι με αυτή την κίνηση θα άλλαζε επίπεδο η ομάδα αλλά θα ικανοποιούσαμε και όλους αυτούς που μας θεωρούν ανεπιθύμητους στα Μέγαρα με την αποχώρησή μας.

Αντί για αυτό παραλάβαμε αργά το βράδυ της 8/8/2013 ένα σχέδιο προσυμφώνου που δεν είχε καμιά σχέση με τα συμφωνηθέντα. Ένα προσχέδιο που αποκαλύπτει βέβαια τις μύχιες επιδιώξεις των ανθρώπων αυτών. Επειδή τον ΒΥΖΑΝΤΑ τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όσο και αν κάποιοι δεν μας το αναγνωρίζουν, δεν θα τον παραδώσουμε σε περιπλανώμενους ανά την περιφέρεια ατζέντηδες θεάτρου σκιών.

Προτιμούμε να καθυβριζόμαστε για τους λόγους που καθυβρίζονται οι περισσότερες διοικήσεις ελληνικών ΠΑΕ παρά για την παράδοση της ομάδας σε αρπακτικά.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους αγνούς φιλάθλους των Μεγάρων που έχουν σταθεί κοντά στην ομάδα στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Αυτό σκοπεύω και εγώ να συνεχίσω να κάνω.

Παρόλα αυτά επισημαίνω ότι η πρόθεση μου για παραχώρηση των μετοχών σε όποιον Μεγαρέα επιθυμεί να αναλάβει είναι σε ισχύ».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep