Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπριλάκης: «Ξέρουμε πού είμαστε»

Ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην καριέρα του Χάρη Μπριλάκη.

Αυτό δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του «γηραιού», ο οποίος παράλληλα μίλησε για τη μεταγραφή του στο σύλλογο, την πορεία της προετοιμασίας, τη συνεργασία του με τον Σίνισα Γκόγκιτς και το στόχο της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάρη Μπριλάκη στο «bluearena»:

-Είσαι από τους παίκτες που μεταγράφηκαν φέτος στην ομάδα. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Οι εντυπώσεις μου, είναι πολύ θετικές. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, καθώς αρκετούς από αυτούς τους γνώριζα, είτε έχοντας παίξει ως αντίπαλος, είτε μαζί τους στο πρόσφατο παρελθόν. Για παράδειγμα υπήρξα συμπαίκτης με παίκτες όπως ο Πουρτουλίδης και ο Μπουκουβάλας. Να είστε σίγουροι, ότι όλοι ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, γνωρίζουμε καλά τον στόχο της και πάνω σε αυτόν δουλεύουμε».

-Το γεγονός ότι από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ έχει συμπληρωθεί λειτουργεί θετικά μέχρι τώρα;

«Ναι φυσικά. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να δέσουμε σαν ομάδα, αλλά είναι θετικό ότι οι πιο πολλοί παίκτες του ρόστερ έχουν ήδη ξεκινήσει μαζί. Επιπλέον δουλεύουμε καλά και δυνατά. Υπομονή θέλει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

-Για την συνεργασία με τον Γκόγκιτς;

«Έχει μια δική του φιλοσοφία και προσπαθεί να μας την περάσει. Βέβαια αυτό γίνεται πιο εύκολο όταν έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν πιο γρήγορα. Εξάλλου και ο ίδιος έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και ξέρει. Με την ποιότητα που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής ελπίζω ότι θα διαχειριστεί αυτή τη γνώση όπως πρέπει».

-Νιώθεις κάποιου είδους πίεση στην ομάδα;

«Επειδή ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, ασφαλώς και υπάρχει πίεση. Από την άλλη ότι συνέβη πέρσι το έχουμε αφήσει πίσω. Ήταν μια άσχημη στάση για την ιστορία του Ηρακλή. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχουμε βάλει έναν στόχο, και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου δεν κατάφερε να παίξει φέτος».

-Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;

«Κοιτάξτε νιώθω πιο άνετα όταν παίζω στην θέση του στόπερ, γιατί την γνωρίζω καλά. Από εκεί και πέρα, όμως μπορώ να παίξω όπου μου ζητηθεί. Σίγουρα σε μια τέτοια εποχή, τα πόδια είναι βαριά και αυτό είναι φυσιολογικό. Με τα φιλικά και τις προπονήσεις όμως, όταν θα έρθει ο καιρός που πρέπει να είμαστε καλά, θα είμαστε».

-Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φίλους του Ηρακλή;

«Εύχομαι απλά για όλους τους συμπαίκτες μου πάνω από όλα υγεία. Εγώ θα προσπαθώ πάντα να δίνω το 100% για να πανηγυρίζω τις νίκες. Ο Ηρακλής είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου και μέσα στις τέσσερις – πέντε καλύτερες της Ελλάδας. Για χρόνια πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Super league, γι' αυτό και δεν είχα ενδοιασμούς όταν ήρθε η πρόταση».

Last modified onΤετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep