Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επένδυσε στο μέλλον

Ο Ηρακλής προώθησε τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων.

Πρόκειται για τους Ιωάννη Τσότρα, Αστέριο Μούχαλη και Δημήτρη Φεντάνη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με την πρώτη ομάδα στο Μπάνσκο, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του Σίνισα Γκόγκιτς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

«Κάθε σύλλογος, όπως και ο ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το μέλλον του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και να συνεισφέρουν πολλά με το ταλέντο, την δύναμη, το καθαρό μυαλό, την φρεσκάδα, τη δίψα για παιχνίδι και τα όνειρα τους. Αυτά τα στοιχεία έλαβε υπόψιν ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ, Sinisa Gogic και συμπεριέλαβε στην αποστολή για την προετοιμασία της ομάδας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας τους τρεις νεαρούς Τσότρα Ιωάννη, Μουχάλη Αστέριο και Φεντάνη Δημήτρη. Η “μαγική” αυτή τριάδα με την δουλειά της και την πορεία της στα τμήματα Υποδομών έδειξε πως μπορεί να σταθεί επάξια μέσα στο γήπεδο φορώντας την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Αρωγοί ως τώρα στην προσπάθεια των νεαρών να γίνουν μελλοντικά επαγγελματίες και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στάθηκαν οι πρώην προπονητές τους στην Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ κ. Γιάννης Παγώνης και κ.Αλέξης Αλεξιάδης, οι οποίοι μας έδωσαν μια “γεύση” από το τι έχουμε να περιμένουμε από τους τρεις παίκτες.

Μουχάλης Αστέριος

Γεννημένος το 1997, ο αμυντικός του ΗΡΑΚΛΗ, Αστέρης Μουχάλης έχει μπόλικο χρόνο στην διάθεσή του για να δουλέψει σκληρά και να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν.

“Διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν ενθουσιώδη και εκρηκτικό παίκτη με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταπεραμέντο. Είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα μαχητικός, αγωνιστικός και συνάμα αξιόλογος χαρακτήρας. Αν παραμείνει προσηλωμένος στον στόχο του και αποκτήσει διάρκεια στον χώρο όχι μόνο θα προσφέρει στον ΗΡΑΚΛΗ οφέλη, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό.” τόνισε ο κ.Γιάννης Παγώνης αναφορικά με τον νεαρό διεθνή αμυντικό, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στην Κ15.

Φεντάνης Δημήτρης

Ο 18χρονος επιθετικός, Δημήτρης Φεντάνης διαθέτει και αυτός δυναμικό χαρακτήρα και μπόλικο ταλέντο. Τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά του θα μπορέσουν σε συνδυασμό με δουλειά και υπακοή να του χαρίσουν ένα λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, εφόσον ο παίκτης δουλέψει και ολοκληρωθεί ποδοσφαιρικά, θα στήσει γερές τις βάσεις του μέλλοντός του.” σχολίασε ο κ. Γιάννης Παγώνης, ο πρώην προπονητής του Δημήτρη Φεντάνη στην Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ, και στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι είναι ένας νεαρός με καλό χαρακτήρα και όρεξη για δουλειά.

Τσότρας Ιωάννης

Ο νεαρός επιτελικός, Ιωάννης Τσότρας, ο οποίος συμμετείχε στα τμήματα Υποδομών της Εθνικής Ελλάδος, έλαβε μέρος και στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Νέων με την ομάδα Κ17 του ΗΡΑΚΛΗ την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2012-13). “Κάνουμε λόγο για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που είχε η περσινή ομάδα Νέων του ΗΡΑΚΛΗ. Διαθέτει στοιχεία ικανά να βοηθήσουν τον ίδιο αλλά και τον ΗΡΑΚΛΗ, στοιχεία τα οποία χρειάζονται δουλειά και επεξεργασία. Ο Γιάννης Τσότρας είναι ένας ποδοσφαιριστής με ήθος, αγωνιστικότητα, δημιουργική σκέψη και αποτελεσματικότητα. Εύχομαι να τιμήσει τα χρώματα της ομάδας που αγαπάει.” δήλωσε ο κ. Αλέξης Αλεξιάδης, ερωτηθείς για την ποιότητα του νεαρού ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει καθώς τον καθοδηγούσε όντας προπονητής του στην ομάδα Νέων του ΗΡΑΚΛΗ».

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2013 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep