Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αποφασίζει για δύο ο Αλεξίου

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα αποφασίσει στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό για την τύχη των Ουσμάν Εμπένγκ και Πίγκλι Κονσταντίν.

Η φιλική επικράτηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών σε βάρος της Ντιναμό Τιράνων ευχαρίστησε σε μεγάλο βαθμό τον Αλέξη Αλεξίου. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά διότι οι παίκτες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και τις περισσότερες φορές έβγαλαν στο γήπεδο αυτά που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις. Νέο φιλικό για την ομάδα της Πέλλας αυτό με τον Αχαρναϊκό, την Τετάρτη (7/8, 18.30), στο οποίο ο Αλεξίου θα αποφασίσει για το αν κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησης των Ουσμάν Εμπένγκ και Πίγκλι Κονσταντίν που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες.

Παράλληλα, τόσο ο 21 ετών αμυντικός Στέλιος Λαμπάκης όσο και ο 26χρονος χαφ Λυμπέρης Στεργίδης έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή των Γιαννιτσών και αποτελούν τις τελευταίες χρονικά προσθήκες. Αυτό που «καίει» τώρα τον 50χρονο τεχνικό είναι η απόκτηση επιθετικού και πρώτος στη λίστα παραμένει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Εκτιμάται ότι τελικά ο 25χρονος Θεσσαλονικιός θα πειστεί και θα υπογράψει στην ομάδα της Πέλλας.

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2013 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep