Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θεοδοσιάδης: «Όλοι μια γροθιά»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας.

Πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που κυλάει η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων μίλησε στο asa1904.gr και είπε: «Ειμαστε πολύ καλά. Η προετοιμασία εξελίσεται όπως θέλουμε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά κυρίως απο την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές ν' αντεπεξέλθουν στο σκληρό πρόγραμμα. Είμαστε στο στάδιο των διπλών προπονήσεων και τα παιδιά πραγματικά τα δίνουν όλα.
Θέλω να εξάρω κυρίως την διάθεση των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Είναι μπροστάρηδες σε κάθε άσκηση σε κάθε προσπάθεια και δείχνουν πραγματικά το δρόμο και στους υπόλοιπους που επισης πασχίζουν σκληρά. Ολοι, καινούργιοι και παλιοί θα πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Διανύουμε ένα πολύ κρίσιμο διάστημα για το αγωνιστικό προφίλ που θα έχουμε τη νέα σεζόν. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σωκράτης Μπουντούρης ταλαιπωρείται από ίωση και αποφαίστηκε να απέχει από την προπόνηση. Την Τετάρτη (7/8) θα γίνει το φιλικό με τον Αστέρα Καρδίτσας, στο γήπεδο του Μουζακίου.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep