Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ονουάτσι: «Στον Ηρακλή με την καρδιά μου»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες (2/8) ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, που δήλωσε ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή να επιστρέψει στη Super League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ηρακλή, ο οποίος αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ σήμερα (3/8) θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στο Μπάνσκο, έκανε δηλώσεις με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ονουάτσι μίλησε στην ιστοσελίδα bluearena: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους στην Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, ούτε πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι 'one man show'. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει γρήγορα αποτελέσματα, διότι πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα».

Για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα την συμφωνία: «Ήθελα να βάλω πίεση στην ομάδα. Ήθελα να μου δείξει πόσο πολύ με θέλει. Οι μέρες περνούσαν και δεν ήξερα τι ακριβώς συνέβαινε. Το ταξίδι του κ. Τσαλίκη στο Βέλγιο ήταν πολύ σημαντικό. Κατάλαβα πόσο με θέλουν και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Και είμαι εδώ με όλη μου την καρδιά».

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του: «Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο. Όχι όμως πολύ. Θα πάω στην Βουλγαρία να μιλήσω με τον προπονητή, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω δουλειά. Όταν πρέπει, θα είμαι έτοιμος».

Last modified onΣάββατο, 03 Αύγουστος 2013 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep