Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λάμπρου: «Τιμή που είμαστε εδώ»

Όσα ειπώθηκαν κατά την επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου είπε: «Το θέμα είναι να καθορίσουμε έναν στόχο που να μπορέσουμε να τον φτάσουμε. Όταν βάζεις έναν στόχο πιο ψηλό από εκείνο που μπορείς να φτάσεις, τότε ενδεχομένως να μην φτάσεις ούτε αυτόν που αξίζεις. Είμαστε νέα ομάδα. Να δούμε και τους αντιπάλους μας και μετά να δούμε που είμαστε και που μπορούμε να φτάσουμε. Κάναμε καλές επιλογές, αλλά δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι εδώ έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα εδώ. Και αν δεν ήταν αυτοί, σήμερα εμείς δεν θα ήμασταν εδώ. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ».

Ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας ανέφερε: «Στο τέλος Αυγούστου θα γίνει η παρουσίαση της φανέλας και την παρουσίαση της ομάδας συνολικά. Πιστεύω ότι με το τέλος της εβδομάδας το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το Βέρμιο, όπου θα προετοιμαστεί η ομάδα και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δουλέψουν απερίσπαστα. Θα αποκτήσουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και κάνουμε κάποια υπέρβαση.
Επειδή ακούω από τον κόσμο, από δημοσιογράφους τα περί ανόδου. Άμα δεν κοιτάς που πας, να πας όπου δεν κοιτάς. Πάμε βήμα- βήμα, να δούμε τι ομάδα είμαστε, να είμαστε προσγειωμένοι. Πιστεύω στην ομάδα, αυτό που απαιτούμε είναι ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Τώρα αν αυτό λέγεται άνοδος ή αλλιώς, θα το δούμε στο γήπεδο. Να μην το κάνουμε κάθε ημέρα, γιατί είναι κακό. Η αλαζονεία και η έπαρση κάνουν κακό. Δουλειά, χαμηλοί τόνοι και η αποτίμηση της δουλειάς είναι αυτό που χρειαζόμαστε».

Μίλησαν και τα νέα αποκτήματα των Ψαχνών:

Παλαιολόγος: Θα προσπαθήσουμε ώστε ο Ηρακλής να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή και να γράψει ιστορία.

Στουρνάρας: Θέλουμε πολλή δουλειά διότι σχηματίζεται καινούρια ομάδα, με καλά παιδιά. Να είμαστε όλοι ιγυείς.

Τζανής: «Έχω παίξει αντίπαλος των Ψαχνών και γνωρίζω τις εγκαταστάσεις και την πόλη».

Πατσατζόγλου: Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκε. Έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε να γίνουμε δυνατή ομάδα».

Κοιλιάρας: «Τα πράγματα εδώ είναι ήρεμα και μπορούμε να δουλέψουμε σωστά».

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep