Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσιάρας: «Παιδικό όνειρο η ΑΕΛ»

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Αντώνης Τσιάρας, ανήκει πλέον στην Ξάνθη, όμως τόνισε ότι ήταν παιδικό όνειρο να φορέσει τη βυσσινί φανέλα.

Ο 19χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, στην οποία είχε 35 συμμετοχές και δύο γκολ, και από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ακριτικής ΠΑΕ. Μετά τη μεταγραφή του, ο Τσιάρας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του, αλλά και τα άτομα που τον βοήθησαν να καθιερωθεί στην ΑΕΛ, την ομάδα που όπως υπογράμμισε «είχα ως παιδικό όνειρο να φορέσω τη φανέλα της».

Ο Αντώνης Τσιάρας δήλωσε στην ιστοσελίδα athleticlarissa.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Ξάνθης. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω κάποια άτομα που με βοήθησαν να καθιερωθώ και να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου. Στην ομάδα που είχα ως παιδικό όνειρο να φορέσω τη φανέλα της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτσαφτίκτη και τον κ. Ζορμπά, δύο ανθρώπους που συνεργάστηκα για πολλά χρόνια στις ομάδες νέων. Επίσης τον κ. Ζιώγα που ήταν ο προπονητής που με έβαλε και με καθιέρωσε στην ομάδα. Επιπλέον τον κ. Τσακμακίδη που πάντα ήταν δίπλα μου, αλλά και τον αρχηγό τον Κώστα Νεμπεγλέρα που ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα δίπλα του και πήρα πολλά από τον ίδιο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Λάρισας για την στήριξή του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εύχομαι να περάσουν οι δύσκολες στιγμές και σύντομα να δει ο κόσμος της ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep