Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ραντεβού με Πλεξίδα

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΑΕΛ είχαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ο επιχειρηματίας ζήτησε και την Παρασκευή (26/7) είχε ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, στους οποίους εξέφρασε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας. Ο Πλεξίδας παρέθεσε τις απόψεις του και τα όσα έχει στο μυαλό του για τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΛ, που πλέον θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Τα μέλη της διοίκησης τον άκουσαν, εν τούτοις, τόνισαν ότι οι αποφάσεις για το μέλλον των «βυσσινί» θα ληφθούν την 1η Αυγούστου, οπότε αναμένεται να γίνουν αρχαιρεσίες.

Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης για το ραντεβού με τον Βαγγέλη Πλεξίδα:

«Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΑΕΛ 1964 (απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι κ.κ. Παπουλιάκος, Φασούλας, Λιντέρης, Γκιάστας) είχαν χθες Παρασκευή 26.07.2013 συνάντηση με τον επιχειρηματία κ. Ευγάγγελο Πλεξίδα κατόπιν πρόσκλησής του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλεξίδας εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του να εμπλακεί στη χρηματοδότηση και τη διοίκηση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και εξέθεσε τις σκέψεις και τον σχεδιασμό του αναφορικά με το εγχείρημα. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το διοικητικό μοντέλο, τις οικονομικές ανάγκες, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει η ΑΕΛ της επόμενης ημέρας. Από τα μέλη της διοίκησης τονίστηκε ότι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν από την διοίκηση που θα προκύψει στις αρχαιρεσίες της 1ης Αυγούστου 2013. Ο κ. Πλεξίδας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα καλύπτει τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ώστε όλοι να είναι συνυποψήφιοι και όχι ανθυποψήφιοι».

Last modified onΣάββατο, 27 Ιούλιος 2013 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep