Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα πάντα για να τους δικαιώσω»

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο 31 ετών αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στις υποχρεώσεις της ομάδας που ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα (29/7), αλλά και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Στουρνάρας στον «psaxniwths.blogspot.gr»:

«Μετά από τρία χρόνια στο Βόλο, δύο στη Νίκη και ένα στον Ολυμπιακό, πηγαίνω σε μια νοικοκυρεμένη ομάδα, τον Ηρακλή Ψαχνών, η οποία διακρίνεται τα τελευταία τρία χρόνια στη Football League, έχει τη δική του ιστορία σαν πόλη και σαν ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα φορέσω τη φανέλα της.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν, δείχνοντας μου από την πρώτη στιγμή ότι με ήθελαν στην ομάδα τους. Τον πρόεδρο κ. Στούπα και τον Γενικό Αρχηγό κ. Γκαλούφα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Για τη νέα σεζόν που ξεκινά επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα 29/7: «Στόχος μας είναι μαζί με τον προπονητή μας τον κ. Λάμπρου, να κάνουμε μια καλή και δυνατή προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και σαφώς υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τηρουμένων των αναλογιών, βάσει και της δυναμικότητας και το όνομα του αντιπάλου, ήμασταν αρκετά καλοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση και εγώ προσωπικά για το ζεστό του χειροκρότημα την ώρα της αλλαγής μου, με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα και θα δώσω τα πάντα και εγώ και οι συμπαίκτες μου για να τους προσφέρουμε πολλές χαρές κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Στην εν λόγω ιστοσελίδα μίλησε και ο Νίκος Γκεμίσης: «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί παρόλο που είχαμε δύο μόνο προπονήσεις... Η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει, θα ενισχυθούμε κι άλλο, χρειάζειται πολύ δουλειά για να φτάσουμε τους στόχους μας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Ηρακλή Ψαχνών και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα… Ευχαριστούμε τον κόσμο που στέκεται δίπλα στην ομάδα μας και που μας υποδέχτηκε τόσο θερμά».

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep