Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελευταίες ευκαιρίες

Ο Αλέξης Αλεξίου θα έχει αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται μέχρι την Παρασκευή. Ο Αλέξης Αλεξίου θα έχει αποφασίσει για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται μέχρι την Παρασκευή.

Στα Γιαννιτσά ο Αλέξης Αλεξίου θα τσεκάρει τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές μέχρι την Παρασκευή, ώστε να προκύψει η αποστολή της ομάδας που θα φύγει στις 29 Ιουλίου για τον Άγιο Αθανάσιο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα γίνει στον Άγιο Αθανάσιο και ο Αλέξης Αλεξίου έχει ως στόχο μέχρι τότε να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των 25 ποδοσφαιριστών που θα βασιστεί στη φετινή περίοδο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να τελειώσει το θέμα με τους δανεικούς που θα έρθουν από τον ΠΑΟΚ, ώστε να γνωρίζει σε ποιες θέσεις θα δημιουργηθούν τα κενά και πως θα καλυφθούν.

Οι περισσότεροι από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν δοκιμαστεί στα Γιαννιτσά την εβδομάδα που μας πέρασε δεν έχουν ενθουσιάσει τον Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος περιμένει μεγαλύτερη ενίσχυση και μονάδες που να μπορούν να τραβήξουν και τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep