Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προσιτά διαρκείας ο Ηρακλής

Οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα με κάρτες διαρκείας, οι οποίες είναι για κάθε οικονομική δυνατότητα. Οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα με κάρτες διαρκείας, οι οποίες είναι για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των καρτών διαρκείας του Ηρακλή και είναι σε αρκετά χαμηλές τιμές.

Υπάρχουν και οι χρυσές κάρτες που αξίζουν 500 ευρώ, αλλά και οι οπαδικές για 50 ευρώ. Με τιμές για όλους τους οπαδούς της ομάδας βγήκαν οι κάρτες διαρκείας του Ηρακλή, η πώληση των οποίων αρχίζει από σήμερα και θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  

ΘΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΕΣ
7, 8, 9, 10 50 €
11, 12, 13, 14, 15 90 €
ΑΝΕΡΓΟΙ 80 €
LADIES 80 €
ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ(ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ) ΔΩΡΕΑΝ
3, 4, 5,6 200 €
ΑΜΕΑ 100 €
13 120 €
ΒΑΣΙΚΟ ΓΟΝΕΑ + 2 ΠΑΙΔΙΑ * 100 €
4, 5 VIP GOLD 500€
VIP SILVER 300 €
 * Η τιμή αφορά σε 1 γονέα και 2 παιδιά, ηλικίας έως 16 ετών ή σε 1 πολύτεκνο γονέα και 3 παιδιά (με επίδειξη σχετικού εγγράφου).

Κάθε επιπλέον παιδί επιβαρύνεται με 20 €.

Τρόποι Αγοράς - Ισχύς των Καρτών

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στις εγκαταστάσεις της στην Μίκρα, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα μέχρι 6 άτοκες δόσεις για τα gold & silver vip και μέχρι δύο (2) άτοκες δόσεις για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, Τα ανωτέρω ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Football League και για τους δύο (2) πρώτους, εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος και για την περίοδο 2013 – 2014. Για τους επιπλέον αγώνες του Κυπέλλου ή άλλες διοργανώσεις, οι τιμές ή και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις θα ανακοινώνονται κατά περίπτωση και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, www.fciraklis.gr

ΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 - 2014

Φέτος όλες οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω πιστωτικής – χρεωπιστωτικής κάρτας. Έκπτωση 15% για αγορές στο κατάστημα της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (με την επίδειξη του διαρκείας και της Αστυνομικής Ταυτότητας) Δυνατότητα αγοράς κάρτας στάθμευσης σε προνομιακή τιμή Συμμετοχή σε κληρώσεις & διαγωνισμούς της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Εκπτώσεις σε προϊόντα των χορηγών της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 Οικογενειακά πακέτα προσιτά σε κάθε οικογένεια, πολύτεκνη ή μη. Στο βασικό πακέτο πλέον περιλαμβάνονται και παιδικές κάρτες! Το οικογενειακό πακέτο Καρτών Διαρκείας αφορά αποκλειστικά τη θύρα 13 και περιλαμβάνει μία (1) Βασική Κάρτα για έναν γονέα και πλέον δύο (2) Κάρτες «ΚΙD» για παιδιά ηλικίας έως 16 ετών (για την είσοδο στους αγώνες είναι υποχρεωτική η . Δηλαδή, με το πακέτο αυτό οι δύο πρώτες παιδικές Κάρτες «ΚΙD» δίνονται ουσιαστικά δωρεάν, ενώ για κάθε επιπλέον παιδική Κάρτα η επιβάρυνση είναι μόλις 20 €, ενώ για τους πολύτεκνους το πακέτο περιλαμβάνει τρεις (3) παιδικές κάρτες «KID».

Η είσοδος για τις κάρτες (Gold& SilverV.I.P.) γίνεται από τις Θύρες V.I.P τουΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΊΟΥ Σταδίου (ανάμεσα στις θύρες 4 & 5), επιπλέον: GOLDVIP: εκτός από προνομιακή θέση στην παρακολούθηση του αγώνα, πρόσβαση στο bar του σταδίου (ΘΥΡΑ 1), μετά τη λήξη κάθε αγώνα με 50% έκπτωση, με την επίδειξη της κάρτας, σε ποτά (εκτός αναψυκτικά, νερά, καφέδες) και μία κάρτα στάθμευσης Ι.Χ. ανά κάτοχο Κάρτας Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας SILVERVIP: Μία κάρτα στάθμευσης Ι.Χ. ανά κάτοχο Κάρτας Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της

Ομάδας Ladies- Άνεργοι - ΑμεΑ

Φέτος, για πρώτη φορά, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, προσκαλεί όλες τις κυρίες, κάθε ηλικίας να απολαύσουν την ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά και τους μακροχρόνια ανέργους, να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΗΡΑΚΛΗΣ, σε προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Μια Κάρτα Ladies ή Ανέργου θα σας κοστίσει 80 €. Για να κάνετε χρήση της ειδικής τιμής κατά την έκδοση / παραλαβή της Κάρτας Διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση όλων των σχετικών εγγράφων (ταυτότητα - διαβατήριο ή άλλο επίσημο κρατικό έγγραφο) αλλά και την επίδειξη ενεργής κάρτας ΟΑΕΔ για περισσότερο από ένα (1) έτος.

Επίσης, οι φίλαθλοι ΑμεΑ μπορούν να αποκτήσουν Κάρτα Διαρκείας για τον συνοδό τους, στην τιμή των 100 €

Ωράριο γραφείων Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2315-510400

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep