Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηρακλής Ψαχνών – Παναθηναϊκός 0-2

Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε με 2-0 στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε με 2-0 στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας η ομάδα της Εύβοιας στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους «πράσινους» και ηττήθηκαν με 2-0 με τα γκολ των Χρήστου Δώνη και Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Ηρακλής Ψαχνών κράτησε σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε κυρίως με ατομικές ενέργειες που οδήγησαν στα δύο γκολ που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Χρήστος Δώνης τελείωσε πολύ όμορφα με σουτ την ατομική προσπάθεια του Ρισβάνη. Στο 59ο λεπτό ο Ντάνιελ βγήκε μόνος με τον Καπίνο που τον νίκησε στο τετ τετ και στο 70ο λεπτό ο Φράνκο είχε σουτ πάνω από την εστία. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 85ο λεπτό από κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση της άμυνας του Ηρακλή Ψαχνών.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Γκεμίσης, Βελέκης (20’ Ρίτσμοντ), Ευσταθίου, Επιτροπάκης Σπανός, Ντάνιελ

 

B' HMIΧΡΟΝΟ: Αθανασόπουλος, Στουρνάρας (80’ Χασαπίδης), Παλαιολόγος (75’Δημητρακόπουλος), Νικολόπουλος (75’ Βάρδας), Λάμπρου, Γκεμίσης (70’ Τσίγκρος), Ρίτσμοντ, Ευσταθίου, Γκάβαλης (75΄Πολίτης) Σπανός, Ντάνιελ (65’ Φράγκος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Γιαννιτσάνης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καπίνο, Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Νάνο, Λαγό, Σταματάκη, Αναστασόπουλο, Κουσίδη, Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη.

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep