Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εθνικός Γαζώρου - Αρης 1-3

Σε ζωντανή τηλεοπτική  μετάδοση μέσω του σάιτ του Εθνικού Γαζώρου, η αναμέτρηση της ομάδας των Σερρών με τον Άρη. Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μέσω του σάιτ του Εθνικού Γαζώρου, η αναμέτρηση της ομάδας των Σερρών με τον Άρη.

O Eθνικός Γαζώρου ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Ενωσιακο γήπεδο των Σερρών. 

Ο Εθνικός Γαζώρου προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με σουτ του Νατσόφσκι  με 1-0, αλλά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ουντότζι στην αναμέτρηση ο Άρης πήρε φωτιά και με τρία γκολ του Νιγηριανού μετά το 60ο λεπτό. Το 1-1 έγινε με κοντινό πλασέ, έξι λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 2-1 με κεφαλιά και το σκορ έκλεισε στο 77ο λεπτό με θεματική προσπάθεια του Ουντότζι, ο οποίος πέρασε τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.

Ο Εθνικός Γαζώρου είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε και τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, αλλά μετά την είσοδο των Αγκάνθο και Ουντότζι είχε κάποια κενά και έχασε την συνοχή του με τις αλλαγές και την είσοδο ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Κουκώλης, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Μαστέφσκι, Κωφοκότσιος, Μεντής, Μεταλίδης.

ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Λεμονής, Σταυρόπουλος(30’ Ρένια), Μανιάς (30’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Έλνσερ, Καραγιάννης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Διούδης, Γκόλιας, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Σουνάς, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Νταμαρλής



Last modified onΚυριακή, 21 Ιούλιος 2013 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep