Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπάχαλο με το γήπεδο

Ο αντιδήμαρχος Γιαννιτσών, Στέφανος Τοπάλογλου, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα της μη χρήσης του δημοτικού σταδίου από την Αναγέννηση.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης Γιαννιτσών είχαν την εντύπωση ότι οι προπονήσεις της ομάδας, μέχρι αυτή να πάει στο Καϊμακτσαλάν, θα γίνονταν στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Τελικά το καθημερινό πρόγραμμα γίνεται στο αθλητικό κέντρο Πλατανότοπος, εξέλιξη όμως που δεν άρεσε στους ιθύνοντες της ομάδας της Πέλλας. Ενημερώθηκαν, καθυστερημένα όπως υποστηρίζουν, ότι το δημοτικό στάδιο πρέπει να μείνει κλειστό έως την 1η Σεπτεμβρίου, λόγω έργων που πρέπει να γίνουν στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Και αυτό την ώρα που είχαν διοργανώσει συναυλία στις 24 Αυγούστου.
Για το θέμα μίλησε ο αντιδήμαρχος Στέφανος Τοπάλογλου, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, νέας γενιάς: «Από τον μήνα Απρίλιο η Αναγέννηση γνωρίζει ότι το δημοτικό στάδιο θα κλείσει για αποκατάσταση και συντήρηση του χλοοτάπητα. Στις αρχές Ιουνίου υπήρξε συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη εκ μέρους της Αναγέννησης και του κ. Τόσιου από τον δήμο Πέλλας, ώστε να δοθούν στην Αναγέννηση δυο γήπεδα για προπονητικά κέντρα της, για τις ανάγκες της πρώτης και δεύτερης ομάδας.
Μάλιστα ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της Παραλίμνης κ.Αθανάσιο Γίδαρη ώστε η Αναγέννηση να ξεκινήσει εκεί την προετοιμασία της. Το δεύτερο γήπεδο ήταν του Παλαιού Μυλοτόπου για τις ανάγκες της δεύτερης ομάδας. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κλειδαριές και λουκέτα σε γήπεδα της Πέλλας καθώς υπήρξαν φθορές σε αυτά από αγνώστους.
Όσο αφορά το θέμα για την συναυλία της Αναγέννησης που θέλει να κάνει στο στάδιο, πρέπει να σας πως ότι ο δήμος Πέλλας δεν γνωρίζει, δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για αυτό, καθώς πρέπει να δοθεί και η σχετική άδεια για να γίνει. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο το διάστημα 30 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου και θα δοθεί στην Αναγέννηση έτοιμο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League».

Last modified onΣάββατο, 20 Ιούλιος 2013 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep