Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη για την Καλλονή

Τα κατάφεραν (2-1) επί του Απόλλωνα Σμύρνης οι νησιώτες.

 

Νίκη με σκορ 2-1 σημειώσε το απόγευμα της Κυριακής (16/10) η Καλλονή στη Μυτιλήνη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με αυτογκόλ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 12', όταν ο Γάλας εκτέλεσε το κόρνερ και η λάθος εκτίμηση του Μπιμπίρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 31' η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφερε το ματς στα ίσια.

 

Ο Κρουσταλέλλης έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά, με τον Τομάς να υποδέχεται τη μπάλα και με κοντινό πλασέ σκόραρε. Οι νησιώτες, όμως, πήραν και πάλι το προβάδισμα, το οποίο και κράτησαν μέχρι το φινάλε. Στο 57' ο Κριπιντίρης εκτέλεσε φάουλ και ο Ντο Σάντος με σουτ έγραψε το 2-1 για την Καλλονή. Να σημειωθεί ότι στο 71' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Καλούδη (Λέσβου) ο Ντο Σάντος, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Κατσαρό.

 

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σουλογάννης, Καρακώστας, Τραορέ, Γάλας, Μπρούνο, Κριπιντίρης, Σκαγκλιά, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Τριανταφύλλου. Επαιξαν ακόμα οι: Θυμιόπουλος, Ντο Σάντος, Ταραχούλσκι, Σεμπέκος, Πουρής, Μανουσάκης, Χατζόπουλος, Μπουρούς

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Σαββίδης, Μπιμπίρης, Λαζανάς, Μαρίνου, Τσιλιγκίρης, Τομάς. Έπαιξαν ακόμα οι: Κωνσταντίνου, Κατσαρός, Σεμερτζίδης, Ζαχαρόπουλος, Μένιος, Αντωνίου, Κισκαμπάνης, Κοροβέσης, Καραδέμητρος, Μπιλίτσης.

 

Last modified onΚυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep