Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αήττητη και... μέτρια η Επανομή

Ισόπαλη 2-2 η Αναγέννηση Επανομής με τον Διγενή Λακκώματος.

 

 

Στο 2-2 με τον νεοφώτιστο στη Δ΄ Εθνική, Διγενή Λακκώματος, έμεινε η Αναγέννηση Επανομής στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος». Οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και με την εικόνα τους δίνουν την εντύπωση ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο Περιφερειακό. Σε ρηχά νερά κινήθηκε η Επανομή, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να βλέπει τον Τιάγκο να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και τον Μπούτρικς με πρόβλημα στο γόνατο. Απών ήταν ο τραυματίας Καρλάο, ο μόνιμος απών, Μπεκιάρης, ενώ δεν έπαιξαν ακόμα οι Πεχλιβανίδης, Δανίδης, Γεωργιάδης, Τράκις, Μαυροματίδης και Χουνουζίδης. Το επόμενο φιλικό για τους πράσινους θα δοθεί το Σάββατο (22/10) στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17΄ με πλασέ του φορμαρισμένου Γιάννη Γκέσιου, ύστερα από ασθενή επέμβαση του Τσιλβίτη σε φάουλ του Τάσιο (0-1). Στο 21΄, όμως, ο Γκέσιος ήταν ο μοιραίος της ομάδας του, αφού με κεφαλιά σημείωσε αυτογκόλ, μετά το φάουλ του Στασινόπουλου και την πίεση του Τσακλίδη, για το 1-1 του Διγενή. Δυο λεπτά μετά (23΄) η Επανομή πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Σε παρόμοια φάση με το πρώτο τέρμα, ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιλβίτης απέκρουσε ασταθώς και ο Θανάσης Δεινόπαππας πήρε το… ριμπάουντ και με πλασέ πέτυχε το 1-2.

 

Στο 34΄ οι αμυντικοί απομάκρυναν τα διαδοχικά σουτ των Στασινόπουλου, Παπαποστόλου και Δραγανίδη, ενώ στο 50΄ το δυνατό σουτ του Εργκούς Κάτσε για την Αναγέννηση πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Γιάννη Παπαποστόλου στο 55΄ και στο 59΄ ο Φιρινίδης είπε «όχι» σε σουτ του Χαλιμπάκη. Στο 71΄ μετά από κόρνερ του Δραγανίδη ο Τάσος Δούμας με τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 85΄ το φάουλ του Γεωργιάδη πέρασε λίγο άουτ. Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς ήττα κατά τη διάρκεια την προετοιμασία τους.

 

ΛΑΚΚΩΜΑ: Τσιλβίτης, Γερομανώλης, Γεωργιάδης, Τσακλίδης, Κατσόγλου, Δραγανίδης, Χαλιμπάκης, Τσερκέζης, Τσιώνας, Στασινόπουλος, Παπαποστόλου. Αγωνίστηκαν και οι Μπούρκας, Γκορτζής, Βιτλής, Γιαλετζής, Κανακάρης, Δοκλοδήμος, Χρυσοχοϊδης, Δούμας.

 

ΕΠΑΝΟΜΗ: Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Γεωργίου, Κουρδάκης, Παπαζούδης, Καραμανλής, Ναλμπάντης, Τιάγκο, Γκέσιος, Τάσιο, Δεινόπαπας. Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Φιρινίδης, Πολίτης, Τζούνιορ, Ασλανίδης, Κάτσε, Κουλίδης, Μπούτρικς και Μπαλασάς.

 

Last modified onΚυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep