Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βέλη κατά μάνατζερ

Ο ΑΟΧ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας βάλει κατά μάνατζερ, επισημαίνοντας ότι επιφυλάσσεται για καταγγελία εναντίον του.

Η χανιώτικη ΠΑΕ τονίζει σε αυτή μεταξύ άλλων ότι «επιφυλάσσεται για καταγγελία και σκληρή αντίδραση ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο - εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και Χανιώτης στην καταγωγή ακολούθησε άθλιες πρακτικές και δηλώνει εκ νέου ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Η αναφορά γίνεται για τους Μουστάκη, Στρατάκη και Κοτσώνη, οι οποίοι αποχώρησαν πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στον ΑΟ Χανιά.

Η ΠΑΕ ΑΟΧ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η μη τυπική ολοκλήρωση προφορικών συμφωνιών δεν οφείλεται σε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα, αλλά στην εμμονή των ποδοσφαιριστών να τους καταβληθεί η προκαταβολή πριν την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων στις δύο πρώτες περιπτώσεις και σε όψιμη αύξηση των απαιτήσεων στην τρίτη περίπτωση πράγμα που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσε να γίνει δεκτό. Η Διοίκηση της ΠΑΕ θα συνεχίσει να προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας με απόλυτο τρόπο απέναντι σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να αποκομίσει όφελος δια της μεθόδου του αιφνιδιασμού και του εκβιασμού δίχως την εκπλήρωση αντίστοιχων αυτονόητων υποχρεώσεων προς την ομάδα.

Προς απάντηση δε δημοσιεύματος οφείλουμε να διευκρινίσουμε εκ νέου το αυτονόητο, ότι δηλαδή η τυπική ολοκλήρωση μίας μεταγραφής συναρτάται τυπικά και ουσιαστικά από την υπογραφή συμβολαίου και όχι από ανακοινώσεις, δηλώσεις και πρόσθετες μεταγενέστερες και απρόβλεπτες απαιτήσεις ποδοσφαιριστών ή μη αδειοδοτημένων εκπροσώπων τους εκ των οποίων ο ένας τυγχάνει εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ομάδας της ιδίας κατηγορίας. Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ συνάπτει καθαρές συμφωνίες και οποιαδήποτε πρόσθετο ζήτημα τίθεται απροειδοποίητα από μη αδειοδοτημένα πρόσωπα θα σημαίνει αυτομάτως ματαίωση της συνεργασίας ανεξαρτήτως ανακοινώσεων, οι οποίες έγιναν με καλή πρόθεση και προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας, ανταποκρίνονταν δε στην πραγματικότητα με βάση τα ρητώς συμφωνηθέντα.

Η ΠΑΕ επιφυλάσσεται για καταγγελία και σκληρή αντίδραση ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο - εν ενεργεία ποδοσφαιριστή ο οποίος αν και Χανιώτης στην καταγωγή ακολούθησε άθλιες πρακτικές και δηλώνει εκ νέου ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας δίχως να υπολογίσει εντυπώσεις και κακόβουλες κρίσεις τις οποίες άλλωστε όλοι μας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες, έχουμε συνηθίσει και αναμένουμε να ενταθούν. Αν άλλωστε μας πτοούσαν ανώνυμοι σχολιογράφοι και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια θα είχαμε εγκαταλείψει την προσπάθεια καιρό πριν και η ομάδα θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Τα επόμενα δε εικοσιτετράωρα θα δοθούν έμπρακτες απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, απαντήσεις που αφορούν σε νομικές ενέργειες και μεταγραφικές κινήσεις».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep