Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με εξαπάτησε ο Χαϊκάλης»

Ο Ανδρέας Μπονόβας ζήτησε συγγνώμη από τον Αχαρναϊκό.

Με δήλωσή του ο Ανδρέας Μπονόβας τοποθετήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος του ο Αχαρναϊκός για το «ναυάγιο» στη μεταγραφή Χαϊκάλη και ανέφερε:

«Νιώθω την υποχρέωση να τοποθετηθώ σχετικά με την ανακοίνωση του Αχαρναϊκού. Είναι η πρώτη φορά στα 12 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά που μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Αχαρναϊκό και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο, κύριο Μωυσιάδη. Σέβομαι τον ιστορικό αυτό σύλλογο και ποτέ δεν υπήρξε πρόθεση μη τήρησης οποιασδήποτε συμφωνίας.

Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έγινε όλο το θέμα επέλεξε να πάει με άλλο ατζέντη σε άλλο σύλλογο. Μάλιστα, χωρίς καμία προειδοποίηση. Το θεωρώ ανέντιμο, αντιεπαγγελματικό και ανήθικο. Καταλαβαίνω πως ο Αχαρναϊκός θεωρεί ότι τους φέρθηκα άσχημα, όμως θέλω να τους διαβεβαιώσω πως εξαπατήθηκα και εγώ από τον ποδοσφαιριστή. Με τη σειρά μου θα ήθελα κι εγώ να ενημερώσω τον ποδοσφαιριστή πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον χώρο του ποδοσφαίρου και περιμένω και τη δική του συγγνώμη.

Το μοναδικό λάθος μου ήταν που πίστεψα πως εκείνος θα μπορούσε να βοηθήσει τον Αχαρναϊκό, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά με την εμπειρία του και το ήθος του. Έσφαλα! Στα δύσκολα χρόνια του Αχαρναϊκού στάθηκα δίπλα στον σύλλογο και χωρίς οικονομικές απαιτήσεις, φέρνοντας στην ομάδα αρκετούς παίκτες. Οι παλιότεροι θυμούνται. Είμαι στη διάθεση της ομάδας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ανδρέας Μπονόβας».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep