Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κυριάκος: «Μόνο άνοδος»

Ο Τάσος Κυριάκος μίλησε για πορεία πρωταθλητισμού με τον Ηρακλή.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος του Γηραιού φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και τόνισε ότι ο στόχος του Ηρακλή δεν είναι άλλος από την άνοδο. Αναλυτικά τόνισε:

Για την συμφωνία του με το Γηραιό:

«Το ήθελα πολύ να έρθω στον Ηρακλή. Συζητούσαμε εδώ και 15 μέρες και κατευθείαν συμφωνήσαμε. Έπρεπε πρώτα, όμως, να λυθεί το συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου, κάτι που έγινε σήμερα και έτσι τελειώσαμε. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής και άδικα βρίσκεται στη Football League.

Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό, ώστε να ανεβεί η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Δεν γίνεται να υπάρχει άλλος στόχος από το να ανεβεί. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται υπομονή από όλους. Χτίζεται μια καινούργια ομάδα με καινούργιους ποδοσφαιριστές οπότε θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Γίνονται πολύ καλές κινήσεις. Πρέπει να υπάρχει υπομονή και να είμαστε όλοι ενωμένοι. Χωρίς υπομονή και να είμαστε ενωμένοι δεν γίνεται τίποτα».

Για τον Σίνισα Γκόγκιτς: «Δεν έχω δουλέψει μαζί του, ωστόσο τον γνωρίζω καλά. Ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Ήταν στα τμήματα υποδομής όταν εγώ ήμουν παίκτης εκεί. Έδειξε και στον Εργοτέλη και στον Ηρακλή έργο. Ο Εργοτέλης που ανέβηκε ήταν ουσιαστικά δική του ομάδα, ενώ και ο Ηρακλής μαζί του έδειξε διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του γιατί περίμενα να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τη Νίκη. Τα είπαμε μετά το τελευταίο ματς των πλέι οφ στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε καλύτερα».

Για το πώς είδε τον περσινό Ηρακλή:

«Ήταν καλή ομάδα με πολύ καλά στοιχεία ειδικά εκτός έδρας. Μπήκε ξαφνικά στο πρωτάθλημα και δεν ήταν καλά προετοιμασμένος. Στα πλέι οφ έδειξε καλύτερο πρόσωπο και αν ήταν πιο τυχερός θα ανέβαινε. Έχουν περάσει όμως αυτά, τώρα κοιτάμε το αύριο. Τώρα ο προγραμματισμός θα γίνει καλύτερος και η ομάδα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη. Δεν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να κοιτάξουμε τα παλιά. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και όποιος αισθάνεται πίεση δεν κάνει να φορά τη φανέλα όχι μόνο του Ηρακλή, αλλά και όποιασδήποτε ομάδας έχει υψηλούς στόχους. Θα κοιτάξουμε από Δευτέρα να δουλέψουμε για το στόχο της ανόδου».

Για τις επαφές με τον πρόεδρο Θόδωρο Παπαδόπουλο:

«Με το που τέλειωσε το ματς στα πλέι οφ υπήρξε η πρώτη επαφή. Μου είπε πως με θέλει στην ομάδα και δεν το πολυσκέφτηκα. Με δύο συζητήσεις καταλήξαμε. Το επιδίωξα και εγώ να γίνω μέλος του Ηρακλή. Ο Ηρακλής μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και γιατί όχι να συνεχίσω και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα».

Κλείνοντας ο Τάσος Κυριάκος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Ξέρω πού ήρθα και τί σημαίνει Ηρακλής. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έχει υπομονή. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλύσουμε τα πάντα. Μέσα από την δουλειά και την καλή διαχείριση θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου, γιατί ο Ηρακλής επιβάλλεται να ανεβεί».

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep