Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηττα για τον Θρασύβουλο από Τρίπολη

Η ομάδα της Φυλής έχασε 1-0 από τους Αρκάδες.

 

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Θρασύβουλος σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που έλαβε χώρα στη Φυλή. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, το σημείωσε ο Περόνε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο υψηλόσωμος φορ είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 16', στη θέση του τραυματία, Ματούσιακ.

 

Η ομάδα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα. Οι Αρκάδες στο μεγαλύτερο κομμάτι του 90λεπτου ήταν καλύτεροι και τελικά κέρδισαν δίκαια. Σε κάθε περίπτωση για τους «πράσινους» ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, από το οποίο βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Φυσικά είναι δεδομένο πως ο Θρασύβουλος χρειάζεται ακόμη δουλειά για να βρεθεί στο σημείο ετοιμότητας που θέλει ο προπονητής του. Ωστόσο, στα θετικά πρέπει να καταγραφούν η συμπαγής αμυντική λειτουργία, η πειθαρχεία που επέδειξε ως σύνολο και το γεγονός ότι υπήρξε μπόλικη θέληση και δίψα για μπάλα.

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ανδριόλας (45' Κασμερίδης), Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου (75' Βλάχος), Ζουμπουλάκης (45' Καλαμιώτης), Ψιάνος (65' Μουκίδης), Νικολάου, Βαγγελής (44' Σκόνδρας), Κανελλόπουλος, Καρλόπουλος (75' Παπαναστασίου), Παναγιωτάκος (80' Κοντίζας).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (64' Φορμίκα), Χουανίτο (64' Αλβάρεζ), Ουσέρο, Έγκον (72' Ροζέριο), Μπρέσκα (64' Σέσμα), Ράγιος (46' Χούλι), Ματούσιακ (16' Περόνε).

 

Last modified onΚυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep