Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λευκή ισοπαλία στην Κατερίνη

Χωρίς τέρματα το φιλικό του Πιερικού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

 

Η ισχυρή βροχόπτωση και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψαν να γίνει καλό ποδόσφαιρο στην Κατερίνη και ως εκ τούτου Πιερικός και Απόλλων Καλαμαριάς έμειναν στο 0-0, στο Σαββατιάτικο (15/10) φιλικό που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι. Στο 9' σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν ο Μπλαζέφσκι από αριστερά τροφοδότησε τον Κωνσταντινίδη που σχεδόν εξ επαφής, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καρατζιοβαλή. Στο 10' ο Θάνος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Απόλλωνα. Εννέα λεπτά αργότερα, ύστερα από πάσα του Ιντζόγλου, την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη απέκρουσε ο Καρατζιοβαλής, τη στιγμή που η νέα κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έφυγε έξω.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 77' ο Ιντζόγλου επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και αριστερά, η μπάλα όμως χτύπησε σε σώματα αμυντικών του Απόλλωνα και πέρασε κόρνερ. Στο 84' ο Χουρίδης έκανε την κεφαλιά, ο Παντελιάδης έδιωξε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια δε μπόρεσαν οι παίκτες του Πιερικού να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε το γυριστό σουτ του Γκουγκουλιά, απέκρουσε με το στήθος ο Καρατζιοβαλής. Να σημειωθεί ότι τον αγώνα διηύθυναν οι Παπαργυρίου, Λαφατζής, Γιαμούζης και Γκαραγκάνης, της ΕΠΣ Πιερίας.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης (75’ Λαζαρίδης), Γιατζιτζόγλου (46’ Καλαγκάνης), Πέτρου, Κοντέων (62’ Κωτσιόπουλος), Ιντζόγλου (79’ Τόσκας), Κόιτς (46’ Σεχολάρι), Μπλαζέφσκι (68’ Ελευθεριάδης), Περουτζίνι (60’ Πουρσανίδης), Κωνσταντινίδης (46’ Γκουγκουλιάς), Θάνος (80’ Χουρίδης).

 

Απόλλων Καλαμαριάς (Τζο Παλατσίδης): Απόλλων 1926: Καρατζιοβαλής, Σακκάς (85’ Σαββαΐδης), Νάιντος, Καραπατσακίδης, Λουιζίδης, Μπιτέλης (80’ Λιόνης), Παρμαξίδης (80’ Βέντσιος), Ευθυμιάδης (90’+1’, Λεπτοκαρίδης (61’ Μωυσιάδης), Χατζί (69’ Παντελιάδης), Δεμιρτζόγλου (85’ Σάλιβαν).

 

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2011 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep