Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπερήφανοι στον Βύζαντα

Ο Βύζας Μεγάρων στάθηκε στην αποφυγή αφαίρεσης βαθμών.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να μην μπουν στη λίστα με τις πέντε ΠΑΕ από τις οποίες αφαιρέθηκαν βαθμοί λόγω προσφυγών και τόνισαν ότι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι. Όπως ανέφεραν:

«Μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας της FOOTBALL LEAGUE και υπό το φως των προσφάτων θετικών εξελίξεων με την επάνδρωση ισχυρού Δ.Σ. στα Μέγαρα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για το επίτευγμα της σωτηρίας της ομάδας. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η αγωνία για την τελική έκβαση της φετινής τιτάνιας προσπάθειας ήταν έκδηλη. Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί η καθοριστική συνδρομή των ανθρώπων του νέου Δ.Σ της ΠΑΕ οι οποίοι με την κινητοποίηση τους κατάφεραν να συνδράμουν την διοίκηση με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών και τεθεί εν αμφιβολω το μέλλον της ομάδας.

Η κίνηση αυτή δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την δυναμική που υπάρχει πλέον στα Μέγαρα και το πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Στις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ για να τεθούν επί τάπητος τα θέματα της ομάδας να καθοριστούν οι στόχοι και τα μέσα με τα οποία θα επιτευχθουν».

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 09:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep