Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αλλαγή σελίδας στα Μέγαρα!

Ο Βύζας Μεγάρων ανακοίνωσε νέο 18μελές ΔΣ και ξεκινά τον προγραμματισμό του!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα ζούσαν ένα ακόμα καλοκαίρι αγωνίας, την Τρίτη (02/07) η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι αλλάζει σελίδα και έκανε γνωστά τα 18 ονόματα που θα απαρτίζουν το ΔΣ, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός και να περάσει ο Βύζας Μεγάρων τη διαδικασία αδειοδότησης!

Στο νέο ΔΣ μετέχει ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Παναγιώτης Σκλαβούνος, η αντιδήμαρχος, Αργυρώ Κακαρίκου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σακελλαρίου, ο τέως πρόεδρος, Αναστάσιος Σάλτας, οι ιατροί Κωνσταντίνος Πανταζής, Κυριάκος Βαμβακίδης, ο πολιτικός μηχανικός, Αναστάσιος Μουστάκας και 10 επιχειρηματίες. Πρόκειται για τους Αντώνη Μουστάκα, Δημήτρη Κασιμάτη, Γιάννη Μουρτζούκο, Δημήτρη Ζαλή, Νίκο Δρυμούση, Γιώργο Βασίλαινα, Θοδωρή Μιχάλαρο, Γιάννη Μιχάλαρο, Γιάννη Τσεκούρα και Παναγιώτη Κάρκα.

Η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά:

«Αλλαγή σελίδας για τον ιστορικό Βύζαντα .Μετά από μαραθώνιο διαβουλεύσεων της νυν διοίκησης Κοσσυβακη με επιφανείς μεγαριτες παράγοντες και φιλάθλους επεκράτησε η αντίληψη ότι πάνω από όλα είναι ο ιστορικός σύλλογος και η προοπτική του στα επαγγελματικά σαλόνια.
Προκειμένου αυτό να εξασφαλιστεί και με γνώμονα το «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» από σήμερα την προσπάθεια της ομάδας υποστηρίζει νέο ισχυρό ΔΣ αποτελούμενο από καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία πρόσωπα . Από σήμερα λοιπόν μια ομάδα μια πόλη και όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα για το καλό της πόλης και του συλλόγου. Η εσωστρέφεια από σήμερα τελειώνει και μπαίνει μπροστά το πλάνο για την ισχυροποίηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

Last modified onΤρίτη, 02 Ιούλιος 2013 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep