Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμός στην Καλλονή (videos)

Νέα παράταση στο θέμα ανακατασκευής του "Ταρλά" και... έκρηξη από τους παράγοντες της Καλλονής.

Ο ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην Καλλονή και η αρχική αισιοδοξία για ανακατασκευή των έργων στον "Ταρλά" μετατρέπεται σε... εφιάλτη. Το βράδυ της Τετάρτης (26/6) το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να αποσαφηνιστεί αν θα γίνουν όσα είναι απαραίτητα για να αγωνίζεται η ΑΕΛ Καλλονής στην έδρα της, στο προσεχές πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι δεν πάρθηκε απόφαση τους εξόργισε, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο να γίνεται έξω φρενών και να αποχωρεί εκνευρισμένος, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από την ιστοσελίδα sportlesvos.gr.
Ο τέως πια υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης είχε υποσχεθεί ότι θα γίνουν πράξη όσα επιθυμούσαν οι άνθρωποι της Καλλονής, ωστόσο η αντικατάστασή του από τον Γιάννη Αδριανό αλλάζει τα δεδομένα. Ο χρόνος περνά, στις 11 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η κλήρωση πρωταθλήματος και η ομάδα της Μυτιλήνης δεν γνωρίζει που θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της.

 


Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούνιος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep