Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η σημασία της διατροφής στην άθληση»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Σεμινάριο διοργανώνει η Λάρισα στο AEL FC ARENA.

 

Σεμινάριο με θέμα «Η σημασία της διατροφής στην άθληση» διοργανώνει η Λάρισα στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

 

«Είναι το πρώτο βήμα μιας καινοτόμου προσπάθειας που εγκαινιάζει η ομάδα μας, φιλοδοξώντας να αξιοποιήσει ευρύτερα τις γνώσεις και την εμπειρία του επιστημονικά καταρτισμένου επιτελείου της. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση, με δωρεάν συμμετοχή, στους προπονητές όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού, τους υπευθύνους ποδοσφαιρικών ακαδημιών και τους γυμναστές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς για ζητήματα που αφορούν στην άθληση γενικά και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα» ανέφερε η ΠΑΕ.

 

Να σημειωθεί ότι βασικοί εισηγητές του σεμιναρίου είναι τα μέλη της νέας ομάδας των διαιτολόγων-διατροφολόγων της ΑΕΛ με επικεφαλής τον Γιάννη Σουπιό και συνεργάτιδες τις Μαρία Πλάδα και Μαρία Σταυράκη.

 

Επίτιμος ομιλητής θα είναι ο γυμναστής και άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόουλμαν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Γιώργος Πήδουλας, ο οποίος θα μιλήσει για τη φυσική κατάσταση στο ποδόσφαιρο κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep