Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτυχημένο το τουρνουά

Ο Μάκης Κατσαβάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 1ο τουρνουά ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Την Τετάρτη (19/06) ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά ελεύθερων ποδοσφαιριστών που διοργάνωσε ο Εθνικός Γαζώρου στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «120 περίπου αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό έδωσαν το παρών και δοκιμάστηκαν στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών, υπό την επίβλεψη του τεχνικού team του Εθνικού Γαζώρου, με επικεφαλής τον Μάκη Κατσαβάκη.

Το τουρνουά παρακολούθησαν οι συγγενείς των αθλητών που συμμετείχαν, προπονητές, σκαουτερς και managers, αλλά και απλοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο Τουρνουά, που για πρώτη φορά διοργάνωσε η ΠΑΕ, τονίζοντας πως μέσα από μια τέτοια διαδικασία δίνεται η δυνατότητα στους προπονητές να δούνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ταλέντα, που υπάρχουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Παράλληλα ο κύριος Κατασαβάκης επεσήμανε πως οι διοργανώσεις αυτές αναβαθμίζουν την ποιότητα και το πρεστίζ του συλλόγου».

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep