Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι στη… φυτευτή ΑΕΛ»

Αντίθετοι στην αγορά ΑΦΜ οι οπαδοί της ΑΕΛ, Monsters.

Θέση στα τελευταία σενάρια που θέλουν τη θεσσαλική ομάδα να εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ πήρε ο σύνδεσμος φίλων ΑΕΛ «Monsters» και προειδοποίησε ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα τους βρει κάθετα αντίθετους. Με τίτλο: «Όποιος θέλει αυτή την ΑΕΛ ας έρθει», ανέφεραν:

«Με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα μας και παρακολουθώντας με προσοχή τις εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν την αυριανή μέρα, θεωρούμε σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε για μια φορά ακόμα τη θέση μας. Είμαστε απόλυτα αντίθετοι σε αγορά ξένου ΑΦΜ για τη δημιουργία φυτευτής ΑΕΛ και θεωρούμε δεδομένο για σύσσωμο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως δεν θέλει να γίνει αυτό που εν χορώ κορόιδευε σε άλλους.Προειδοποιούμε όλους τους εμπλεκόμενους πως με δεδομένη την άρνηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ που πρέπει να διατηρηθεί, και με την πραγματικά γελοία πιθανότητα δύο "ΑΕΛ",φυσικά στηρίζουμε και ακολουθούμε αποκλειστικά την ομάδα μας, δηλαδή τη σημερινή,αληθινή ΑΕΛ και το ίδιο οφείλει να κάνει κάθε περήφανος φίλαθλος, οπαδός της ομάδας μας.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα κι ο κόσμος της αγωνιστής και μεγάλος και μπορεί να παλέψει και με το βάρος αυτών των χρεών για την αγωνιστική της και οικονομική της ανάκαμψη (όπως κάνουν ή έχουν κάνει άλλες ομάδες μικρότερες από αυτή) με μια υπεύθυνη και σοβαρή επένδυση, χωρίς να χρειαστεί να γελοιοποιήσει την υπόσταση και την ιστορία της και να πλήγώσει το γόητρο του κόσμου της που είναι το μεγαλύτερο όπλο της.

Αυτό το μήνυμα στέλνουμε σε όλες τις κατευθύνσεις κι ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για επικείμενους διχασμούς. Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Επανεκκίνηση από εδώ που βρισκόμαστε με το κεφάλι ψηλά κι όποιος θέλει ας έρθει με αυτούς τους όρους. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ποδοπατήσει και να γελοιοποιήσει την ιστορία της ομάδας μας για το δικό του κέρδος (κι όχι φυσικά της ΑΕΛ όπως λέει) ειδικά ο αποτυχημένος διοικητικά και επιχειρηματικά στην ΑΕΛ Πηλαδάκης...».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2013 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep