Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει καρέ... ανόδου

Με όπλα ψυχολογία και φόρμα ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Ηρακλή.

Το αήττητο σερί «τρέχει» αισίως 23 αγώνες. Από τις 17 Φεβρουαρίου έχει να ηττηθεί η ομάδα του Αγρινίου και από τη στιγμή που έχει προβάδισμα τριών πόντων δύο στροφές πριν το φινάλε των play off, ο Παναιτωλικός δεν σκοπεύει να χύσει την καρδάρα. Την Κυριακή (16/06) αντιμετωπίζει στο Καυτανζόγλειο τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή και στόχος, φυσικά, είναι να πανηγυρίσει την 4η νίκη σε βάρος του φέτος.

Τα «καναρίνια» μετρούν ήδη τρία τρίποντα απέναντι στους Θεσσαλονικείς και, μάλιστα, με τέρματα 7-0. Έχουν την ψυχολογία που απαιτείται, διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας και θεωρούν ότι παρά τις απουσίες θα καταφέρουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα.

Ο τεχνικός, Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκόλια, Μπόγιοβιτς, Κουτρουμάνο και τους τιμωρημένους Μελισσά, Φαβάλι, Δάρλα, όμως στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Μπελόν, Τζούνιορ και Ιωάννου, οι οποίοι θα βρεθούν και στο αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Τακίδης, Στεφανάκος, Κούσας, Σμίλτος, Τζιτζής, Ιωάννου, Μπακάκης, Ακουάρο, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Μουμίν. Ιορδανίδης, Μπελόν, Καμαρά, Τζούνιορ, Πασάς, Μεταξούλης, Σίσιτς, Μήλιος.

Last modified onΣάββατο, 15 Ιούνιος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep