Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανησυχώ για τον Παναιτωλικό…»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον κίνδυνο τιμωρίας του Παναιτωλικού λόγω παρασκηνίου.

Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αχελώου σχετικά με το ενδεχόμενο τιμωρίας του Παναιτωλικού και τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου κινδυνεύει λόγω του παρασκήνιου.

Ο Κούγιας τόνισε ότι ο Παναιτωλικός δεν χειρίστηκε καλά το επικοινωνιακό κομμάτι, γιατί δεν ανέδειξε τι ακριβώς συνέβη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν δικαιολόγησε τους οπαδούς, όμως υπογράμμισε ότι η ΠΑΕ δεν δικαιολόγησε τον εαυτό της, λέγοντας: «Εκεί στην γωνία οι οπαδοί έχουν ξεφύγει, υπάρχει ασυδοσία και απορώ πώς το επιτρέπει ο Παναιτωλικός».

Όταν ρωτήθηκε στην συνέχεια, αν ο Παναιτωλικός κινδυνεύει είπε: «Κινδυνεύει ακραία. Δυστυχώς υπάρχει ακόμη ένας κύκλος ανθρώπων που ζουν στο παρασκήνιο και εκεί είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου. Να ανησυχείτε πολύ».

Στην συνέχεια είπε για αυτούς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις: «Δεν έχουμε να κάνουμε με δικαστές, έχουμε να κάνουμε με κάτι τύπους που δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει αύριο».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Παναιτωλικός αξίζει την άνοδο είπε: «Μου αρέσει πολύ ο Παναιτωλικός και αγωνιστικά είναι ο καλύτερος. Η εικόνα του γηπέδου είναι εξαιρετική, αυτό που βλέπουμε με το γεμάτο γήπεδο είναι κάτι πολύ ωραίο και αξίζει να είναι στην Σουπερ Λίγκα».

Τέλος ρωτήθηκε πόσες πιθανότητες δίνει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών ο Παναιτωλικός και είπε: «Φοβάμαι μόνο το παρασκήνιο. Αν γινόταν κανονικά η δική θα έλεγα ότι θα δικαιωθεί 100%».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούνιος 2013 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep