Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σοκ με Μιγκέλ Αλβες στα Ψαχνά

Ο Μιγκέλ Αλβες Ο Μιγκέλ Αλβες

Μετέωρο το μέλλον του στους νεοφώτιστους μετά την ποινή που του επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή.

 

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Μιγκέλ Αλβες, όταν πληροφορήθηκε πως η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τον τιμώρησε με ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια. Το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου στον Ηρακλή Ψαχνών είναι πλέον μετέωρο, αν και οι διοικούντες την ομάδα της Εύβοιας, ξεκαθάρισαν στον 26χρονο επιθετικό, ότι το νομικό επιτελείο τους θα κάνει ότι μπορεί για να ανατρέψει την απόφαση.

 

Να σημειωθεί πως η τιμωρία του ποδοσφαιριστή αφορά την περίοδο που φορούσε τη φανέλα του Ιωνικού. Αναλυτικά η ποινή: «Στον ΑΠΑΡΕΣΙΔΟ ΑΛΒΕΣ ΜΙΓΚΕΛ ΛΟΥΙΣ επιβάλλει ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ¾ αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια)».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής Ψαχνών αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/10) σε φιλική αναμέτρηση τον Βύζαντα, στα Μέγαρα. Αλλωστε η έδρα της ομάδας επιβάλλεται να κλείσει για ορισμένες ημέρες, προκειμένου να γίνουν βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep