Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Δέσμευση Σαμαρά για το γήπεδο»

 

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε για την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Με δήλωσή του ο Χαράλαμπος Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει δεσμευτεί για την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων από την Πολιτεία για τα έργα που απαιτούνται να γίνουν στον «Ταρλά». Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το θέμα του γηπέδου είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η άνοδος της Καλλονής είναι για τη Λέσβο το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός όλων των εποχών σε συλλογικό επίπεδο. Το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για Α' Εθνική.

Χρειάζονται αρκετά χρήματα. Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για τις ανάγκες του γηπέδου και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη δεσμεύτηκε ότι η Πολιτεία θα αναλάβει όλες τις εργασίες και τις δαπάνες, για να πληροί το γήπεδο τις προδιαγραφες για Α' Εθνική. Μου είπε να το αναγγείλω. Στόχος είναι να μπούμε στη διαδικασία της ταχύτερης διεκπεραίωσης των εργασιών, ώστε να αναγκαστούμε να μπούμε σε διεθνή διαγωνισμό που θα είναι χρονοβόρα διαδικασία. Η ομάδα πρέπει να παίζει σε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της Λέσβου και της προσπάθειας που έκαναν οι αθλητές.

Ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι εδώ την Τρίτη. Θα κάνουμε σύσκεψη με τον πρόεδρο της ομάδας, τον δήμαρχο, τον περιφερειάρχη και άλλους αρμοδίους για να δούμε το χρονοδιάγραμμα. Δεν θέλω να χαθεί ούτε ώρα».

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούνιος 2013 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep