Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όπλο το σερί...»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι η άνοδος θα κριθεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου στα play off και τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ.

«Κάθε ματς είναι σημαντικό, αλλά το επόμενο είναι πιο σημαντικό από όλα», είπε αρχικά ο Χάβος και συνέχισε: «Την τελευταία ή προτελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση - άνοδος. Όλα τα ματς είναι δυνατά και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει».

Για το πλεονέκτημα τυ Παναιτωλικού είπε: «Είμαστε 21 ματς αήττητοι και όπου πήγαμε παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Μας δίνει ψυχολογικό ερέθισμα ότι έχουμε καλή ομάδα. Αυτός που έχει λύσεις και καλές λύσεις θα βγει».

Για τη διαχείριση του ρόστερ είπε: «Έχουμε λύσεις. Καλούμεθα να διαχειριστούμε τη φυσική κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά μας. Όποιος έχει βάσεις στο ρόστερ και δεν αντιμετωπίσει προβλήματα με κάρτες, έχει και το πλεονέκτημα. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Μπόγιοβιτς που έδινε λύσεις, ειδικά εντός έδρας, όμως χθες μας βοήθησε πολύ ο Κουτσοσπύρος. Ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε ανάλογη βοήθεια».

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep