Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διλμπέρης, ο πιο σημαντικός άνθρωπος»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλής, δήλωσε ότι ο τέως πια προπονητής της ομάδα αποτέλεσε τον πιο σημαντικό άνθρωπο που πέρασε ποτέ από πόστο του σερραϊκού συλλόγου.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Γαζώρου ο Γιώργος Καλαποτλής, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Διλμπέρη. Επεσήμανε ότι αυτός έβγαλε από την αφάνεια την ομάδα και ότι δίδαξε επαγγελματισμό «σε εμάς τους ερασιτέχνες παράγοντες». Βέβαια δεν έκανε γνωστούς τους λόγους της απόφασης του νεαρού προπονητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΠΟΤΛΗ:

«Ο Εθνικός Γαζώρου αλλά και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τον τεχνικό, Παναγιώτη Διλμπέρη, για όσα προσέφερε τα τρία χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας. Και ήταν τόσα πολλά, αλλά και σημαντικά αυτά που προσέφερε, που τον κάνουν επάξια τον πιο σημαντικό άνθρωπο που πέρασε ποτέ από πόστο της ομάδας, αλλά και από αυτούς που θα περάσουν στο μέλλον. Δύο συνεχείς ανόδους από την Δ΄ στην Γ΄ κατηγορία και αμέσως την επόμενη χρονιά στην Β΄ Εθνική, του δίνουν σίγουρα τον παραπάνω τίτλο.

Όσοι γνωρίζουν πλέον την λειτουργία της ομάδας και γνωρίζουν και τον Παναγιώτη, εύκολα θα διακρίνουν πως είναι αυτός που έχει σφραγίσει με τον χαρακτήρα του, την εργατικότητα του, αλλά και τις γνώσεις του, όλη αυτή την προσπάθεια. Και ακόμη και εάν δεν θα συμμετέχει πλέον στην ομάδα του Εθνικού, ο επαγγελματισμός που μας δίδαξε όλους εμάς, τους ερασιτέχνες παράγοντες που βρεθήκαμε στο τιμόνι του Εθνικού, θα είναι αξία που θα συνεχίσει να διέπει αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε.

Εγώ προσωπικά, γνωρίζοντας τον Παναγιώτη περίπου 20 χρόνια, είμαι απόλυτα σίγουρος πως το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι λαμπρό, και δηλώνω πως είναι μεγάλη τιμή για τον Εθνικό αλλά και για μένα προσωπικά που ο Παναγιώτης Διλμπέρης συνέδεσε την αρχή της προπονητικής του καριέρας με το ξεπέταγμα του Εθνικού Γαζώρου από την αφάνεια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η φιλία μας και οι συγγενικές μας σχέσεις είναι άρρηκτες και θα μείνουν έτσι για μια ζωή. Κλείνοντας το μόνο που θέλω να πω στον Παναγιώτη είναι εις το επανιδείν

Καλαποτλής Γεώργιος

Πρόεδρος ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep