Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Είμαστε άσχετοι εμείς»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας, πήρε θέση για το νέο «ύποπτο» παιχνίδι στο οποίο εμπλέκουν την ομάδα, με την Καλλονή αυτή τη φορά, που βγήκε στην επιφάνεια.

Αδυνατούν να πιστέψουν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών το θέμα που βγήκε στο προσκήνιο και το οποίο αφορά νέο «ύποπτο» αγώνα της ομάδας, αυτή τη φορά με την ΑΕΛ Καλλονής. Λίγες μέρες μετά το φακελο της UEFA για το ματς με τον Πιερικό, η ομάδα της Πέλλας βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο.
Ο αντιπρόεδρος των Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας, μίλησε στο flnews.gr και είπε τα εξής: «Ξαναλέμε: Είμαστε θετικοί να ψάξουν και να βρουν ποιοι ήταν εκείνοι που στοιχημάτισαν. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Στα Γιαννιτσά είμαστε άσχετοι από στοίχημα. Πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή οι παίκτες μας κλείστηκαν στα αποδυτήρια και έδωσαν όρκο νίκης απέναντι στην Καλλονή. Εμείς ως διοίκηση, μάλιστα, ήρθαμε σε κόντρα με τον προπονητή Σάββα Κωφίδη, διότι παρ' ότι ήμασταν αδιάφοροι βαθμολογικά, αυτός εξακολουθούσε να μη χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες, που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν χρόνο συμμετοχής».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep