Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με πειθαρχία λοκατζήδων»

Βέβαιότητα ότι το γήπεδο της Καλλονής θα είναι έτοιμο μέχρι τις 17 Αυγούστου για τους αγώνες της Superlaague.

Πυρετώσεις είναι οι διεργασίες που γίνονται στη Μυτιλήνη σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο, ενόψει της συμμετοχής της ΑΕΛ Καλλονής στη Superleague της προσεχής περιόδου. Την Τρίτη (4/6) βρέθηκε στο νησί ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, Λευτέρης Γενεράλης, ο οποίος αφού επισκέφτηκε το Στάδιο, συμμετείχε σε σύσκεψη με το Δήμο Λέσβου και εκπροσώπους της ΑΕΛΚ.
Ο Γενεράλης δήλωσε: «Αν αυτοί που θα τρέξουν για το γήπεδο κοιτάξουν την ουσία θα προλάβοιυν. Όπως ο Πλατανιάς που πρόλαβε. Έτσι θα προλάβουν. Διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος είναι πρόθυμος. Δεν το αμφιβητούμε. Ουσιαστικότερο ρόλο θα παίξει η διοίκηση, πώς θα χειριστεί το θέμα. Μια καινούρια ομάδα, με άφθαρτους ανθρώπους έφτασε σε αυτό το επίπδο της Α' Εθνικής. Αν αποκτήσει το δικαίωμα να παίζει στην έδρα της, τότε θα παραμείνει στην Α' Εθνική. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν. Όπως το στέγαστρο, τα αποδυτήρια και ο αγωνιστικός χώρος. Τα υπόλοιπα είναι και αυτά σημαντικά, αλλά δευτερεούσης σημασίας, όπως τα δημοσιογραφικά, οι χώροι ωυγιεινής, ο φωτισμός, το ιατρείο και η αίθουσα Τύπου. Θα γίνουν όλα με τη συνεργασία όλων. Η Σούπερ Λίγκα θέλει ισονομία. Δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια επειδή η Καλλονή είναι μια νέα ομάδα».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος υποστήριξε ότι ήδη έχουν εξασφαλιστοί οικονομικοί πόροι κοντά στο 1.000.000€, με τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου να ανέρχεται στο ποσό των 300.000€. Στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Με στρατιωτική πειθαρχία λοκατζήδων και με ακρίβεια μπαλαρίνων πρέπει άμεσα να τρέξουμε, ώστε στις 17 Αυγούστου να παραδώσουμε το γήπεδο. Ό,τι δεν έγινε 40 χρόνια, θα γίνει τώρα. Το βρήκαμε το Στάδιο χωρίς οικοδομική άδεια και το νομιμοποιήσαμε. Δίνω τη διαβεβαίωση ότι όλα θα είναι έτοιμα. Τρέχουμε με σιδερένια παπούτσια».


«Θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος»

Στην Καλλονή ενημερώθηκαν άμεσα για τον «ύποπτο» αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Επιδιώξαμε να πάρουμε μια επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα, ωστόσο από την ομάδα κατέστησαν σαφές ότι γι' αυτό θα αναφερθεί ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης.

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep