Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αυτό είναι το ευχαριστώ;»

Ο Μίμης Τσακμακίδης μίλησε για την προσφυγή του Θανάση Παπαγεωργίου και για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ.

Ο γενικός αρχηγός των «βυσσινί» τοποθετήθηκε στην αθλητική ιστοσελίδα «athleticlarissa» και ανέφερε αρχικά: «Έχουν περάσει πάρα πολύ ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας, που δεν πρόσφεραν καθόλου και παρόλα αυτά έχουν αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΛ. Γνωρίζουμε όλοι καλά το γεγονός πως αν έχει στο βιογραφικό του κάποιος παίκτης ότι έχει περάσει από την ΑΕΛ, αυτόματα ανεβαίνουν και οι μετοχές του. Απ’ αυτό η ομάδα τις περισσότερες φορές δεν κερδίζει τίποτα και αυτό είναι το ευχαριστώ που δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν στην ΑΕΛ».
Για την προσφυγή που κατέθεσε ο Παπαγεωργίου είπε: «Είχαμε τις τελευταίες 3-4 μέρες συζητήσεις με τον παίκτη και τον ενημερώσαμε πως θα πρέπει να περιμένει κάποιες μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό της ομάδας. Προσπαθώ από την πλευρά μου να πίσω όλα τα παιδιά πως θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο».
Καταλήγοντας ο Τσακμακίδη ζήτησε χρόνι από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι να βρεθεί λύση: «Μόλις ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό τότε έχουμε πρόθεση να μιλήσουμε με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές για να βρούμε μια βιώσιμη λύση, όπως πρέπει να τονίσουμε ότι ως διοίκηση έχουμε στηρίξει σε μια τόσο δύσκολη χρονιά τους ποδοσφαιριστές που και αυτοί δεν είναι άμοιροι των ευθυνών».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 15:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep