Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κασάπης: «Στόχος η παραμονή»

 

Ο τεχνικός του Φωκικού μίλησε για το νέο πρωτάθλημα.

 

 

Ο Μιχάλης Κασάπης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «aek365» αναφέρθηκε στην άνοδο του Φωκικού και πού στοχεύει, λέγοντας: «Αρχικά να πω πως είναι πολύ περίφανος που είμαι σε μία από τις πιο «καθαρές» ομάδες στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε ταβάνι ούτε να πούμε πως θα πάμε τουλάχιστον ως εκεί. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα όπου μας βγάλει. Στόχος είναι η παραμονή. Ξεκάθαρα πράγματα. Αλλά αν μπορέσουμε γιατί να μην κοιτάξουμε και ψηλότερα. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Κάναμε έναν πολύ καλό προγραμματισμό με τον πρόεδρο. Θα πάρουμε ακόμα τέσσερις παίκτες και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα».

 

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης δανεικών από την ΑΕΚ, είπε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχω έρθει σε επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτή μου έχει δώσει το «πράσινο φως». Από εκεί και πέρα εγώ έχω ζητήσει κάποιους παίκτες και περιμένω τις απαντήσεις τους. Οι παίκτες θα αποφασίσουν αν θα έρθουν ή όχι. Αλλά αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως δεν θα κερδίσει μόνο ο Φωκικός από τον δανεισμό κάποιων παικτών αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχης σε ένα καλό πρωτάθλημα. Θα αποκτήσουν εμπειρίες και θα επιστρέψουν στην ΑΕΚ πιο έτοιμοι».

 

Η ομάδα της Άμφισσας έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο την Τετάρτη (12/10) στην Άμφισσα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:30.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep