Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέο αίμα στον Φωκικό

Ο Φωκικός χρειάζεται νέα πρόσωπα για να συνεχίσει καλύτερα τη νέα σεζόν. Ο Φωκικός χρειάζεται νέα πρόσωπα για να συνεχίσει καλύτερα τη νέα σεζόν.

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μετά το τέλος ακόμη μιας δύσκολης σεζόν υπενθυμίζει πως η ομάδα χρειάζεται και άλλους να την στηρίξουν και ίσως ο ίδιος να μπει σε δεύτερο ρόλο.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά απαιτητικά από όλες τις απόψεις για την ομάδα του Φωκικού που βρέθηκε στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία σε καιρούς που δεν είναι τόσο ρόδινοι οικονομικά. Τα προβλήματα που έπρεπε να λυθούν σε οργανωτικό, αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο ήταν πάρα πολλά και οι άνθρωποι που είναι δίπλα στην ομάδα κουράστηκαν αρκετά από την περσινή μεταβατική σεζόν και το φετινό μαραθώνιο της Football League.

Η ομάδα της Άμφισσας πέτυχε το στόχο της και στις δύο σεζόν, παρέμεινε στην κατηγορία και πλέον οι άνθρωποι της διοίκησης εκφράζουν ανοικτά την πρόσκλησή τους για βοήθεια προς όλες τις πλευρές, όπως είχαν κάνει και το περσινό καλοκαίρι.

Αυτές οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν πάλι πριν παρθούν αποφάσεις για την οργάνωση της ομάδας μέσα σε ένα θολό καλοκαίρι για την δυναμική του πρωταθλήματος της νέας σεζόν και των ομάδων που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, ανάλογα με τους ομίλους και το πού θα τοποθετηθούν. Η εξέλιξη στα διοικητικά θα φέρει και την οργάνωση του ρόστερ, όσο και το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Πέτρος Δημήτρίου, από τον οποίο είναι ευχαριστημένοι.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep