Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή Καραβασίλη

Ο Μιχάλης Καραβασίλης επέστρεψε σε καθήκοντα γενικού αρχηγού στη Καλλονή. Ο Μιχάλης Καραβασίλης επέστρεψε σε καθήκοντα γενικού αρχηγού στη Καλλονή.

Η Καλλονή επαναπροσέλαβε τον Μιχάλη Καραβασίλη που θα εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού, χωρίς να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Αγγελώνιας.

Μαζί με την άνοδο στην Super League και τις αυξημένες απαιτήσεις της, ήρθε και η επάνοδος του Μιχάλη Καραβασίλη στην ομάδα. Επιστρέφει στη θέση του γενικού αρχηγού, στην οποία έχει περάσει και στο παρελθόν στην ομάδα της Καλλονής και αποχώρησε χωρίς να υπάρξει ρήξη των σχέσεων των δύο πλευρών. Ο Δημήτρης Αγγελώνιας που είχε αναλάβει τη θέση την τελευταία χρονιά δεν θα απομακρυνθεί και θα κριθεί εσωτερικά το μοίρασμα των «αυξημένων» αρμοδιοτήτων που θα υπάρξουν λόγω της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καραβασίλη ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μας. Στη θέση του Γενικού Αρχηγού παραμένει και ο Δημήτρης Αγγελώνιας».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάιος 2013 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep