Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα συγχαρητήρια στην Καλλονή

Ποιοι επικοινώνησαν με τους ιθύνοντες της ομάδας της Μυτιλήνης και του μοίρασαν συγχαρητήρια για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η Καλλονή με δελτίο Τύπου δημοσιοποίησε τα ονόματα εκείνων που επικοινώνησαν με τα στελέχη της προκειμένου να τη συγχαρούν για την άνοδο.

Αναλυτικά: «Τα συγχαρητήριά τους για την άνοδο της ομάδας μας στη Superleague εξέφρασαν: ο Δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρας Λαμπρινούδης, η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών και ο Πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Σπύρος Καλογιάννης.
Συγχαρητήρια εξέφρασαν επίσης οι πρόεδροι των ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς Χανίων, Εθνικός Γαζώρου, Παναιτωλικός, Φωκικός, Νίκη Βόλου, Θρασύβουλος και Αναγέννηση Γιαννιτσών, τα τοπικά σωματεία της Λέσβου: Παλλεσβιακός Μυτιλήνης, Όλυμπος Αγιάσου, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, ΑΙΑΣ Μυτιλήνης, Ερμής Παμφίλων καθώς και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου».

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στις διοικήσεις και στους ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για την άνοδό τους στην Superleague.

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep