Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ό,τι πει ο Φωκικός»

 Ο Πέτρος Δημητρίου εξέφρασε την πρόθεση να μείνει στον Φωκικό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-1) από τον Πανσερραϊκό δήλωσε:

«Όταν ξεκίνησα πριν 6,5 μήνες με 8 βαθμούς ο Φωκικός με στόχο την παραμονή, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την ομάδα πολύ νωρίς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι τιμή για μένα που δούλεψα στον Φωκικό.

Θα ήταν χαρά μου να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε φέτος, γιατί θέσαμε κάποιες βάσεις για να έχει η ομάδα ένα καλό μέταλλο και μια ταυτότητα για να κάνει του χρόνου κάτι καλύτερο. Τέτοιο πρωτάθλημα όσα χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο και είμαι προπονητής δεν έχει ξαναγίνει. Σε 42 ματς αυτά τα παιδιά δώσανε την ψυχή τους με ομάδες που το 80% ήταν ομάδες Super League. Καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και να πάρουμε ιστορικές νίκες. Δεν τα λέω αυτά για να ανεβάσω το δικό μου πρεστίζ, αλλά γιατί οι φίλαθλοι, η διοίκηση και οι παίχτες είχαμε μια κοινή συνισταμένη. Δεν το έκανα εγώ, το κάναμε όλοι μαζί.

Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που κατεβαίνω καμιά φορά στην Αθήνα και να μου λένε συγχαρητήρια για τον Φωκικό. Μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές μου στην 20ετή παρουσία μου στα γήπεδα. Έχω αγαπήσει τον Φωκικό πάρα πολύ και τον κόσμο που με περιέβαλε με τόση αγάπη. Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε, τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους της περιοχής και τους ποδοσφαιριστές που μέσα στα κρύα και τις βροχές τραβήξαμε το «κανάλι» μας. Η χρονιά αυτή θα μου μείνει αξέχαστη, είναι τιμή για μένα που βρέθηκα και δούλεψα στον Φωκικό.
Είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι προσπάθεια έγινε όλο τον χειμώνα. Έπρεπε να δείτε όλη την εβδομάδα πώς δουλεύαμε. Τέλος ευχαριστώ τους συνεργάτες μου κ. Βελέντζα, Τερζή, Ζαλαόρα και Μαντζώρο. Για μένα πρώτο λόγο έχει του χρόνου ο Φωκικός, ό,τι πει ο Φωκικός. Τον λόγο έχει η διοίκηση και ο πρόεδρος».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep