Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πιστεύω αυτό που ζούμε»

Ο Γιώργος Μανούσος με δυσκολία μιλούσε στην συνέντευξη Τύπου και ακόμη πιο δύσκολα μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει η Καλλονή. Ο Γιώργος Μανούσος με δυσκολία μιλούσε στην συνέντευξη Τύπου και ακόμη πιο δύσκολα μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει η Καλλονή.

Ο Γιώργος Μανούσος ακόμη και στην συνέντευξη Τύπου δεν μπορούσε να πιστέψει πως σε ενάμιση μήνα η Καλλονή θα αρχίσει προετοιμασία για την Super League.

Ο επιθετικός της ομάδας της Μυτιλήνης δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Καλλονή θα είναι τη νέα σεζόν στην Super League.

«Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ηλία. Μακάρι να πάω στην ηλικία του και να έχω κάνει αυτά που έχει πετύχει εκείνος και να παίζω και μπάλα σε τέτοιο επίπεδο στα 35 μου. Σε ενάμιση μήνα θα παίζουμε Super League! Είναι απίστευτο! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο κόσμο μας. Στους συμπαίκτες μου και ακόμα περισσότερα στο πρόεδρο μας, ο οποίος πριν τον αγώνα ήρθε να μας μιλήσει στο ξενοδοχείο και ήταν λες και μας μιλούσε ένα παιδί 15 χρονών που κόντευε να κλάψει.

Δεν το χω πιστέψει ακόμα αυτό που ζούμε. Αγχωθήκαμε αρκετά από τον κόσμο μας, αλλά και από μόνοι μας. Θέλαμε ό,τι και κείνος και τελικά τα καταφέραμε. Και κάτι τελευταίο, ο κόουτς είπε στον Ηλία Κώτσιο λίγο πριν το τέλος να πάει αριστερό μπακ για να κάνει γκολ. Μακάρι να ναι πάντα δίπλα μας και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep