Τεννές: «Καταλάβατε τι κάναμε;»

Δεν μπορούν να συνηδειτοποιήσουν στην Καλλονή τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου που πέτυχαν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, είπε μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεξιά μου είναι ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μανούσος, και αριστερά μου ο πιο μεγάλος και έμπειρος ποδοσφαιριστής μας (σ. Κώτσιος). Έχετε καταλάβει τι κάναμε σήμερα? Εμείς όχι! Στα αποδυτήρια φωνάζαμε 'Καλλονή στη Σούπερ Λιγκ' και αμέσως μετά τσιμπιόμασταν για να δούμε αν είναι όνειρο αυτό που λέμε και ζούμε
Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για αυτό που κατάφεραν φέτος. Σήκωσαν ένα ολόκληρο νησί στο πόδι.
Πρώτη φορά ζω κάτι τέτοιο σε όλη τη καριέρα μου, με τέτοιο κόσμο να δίνει το παρών στο γήπεδο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά αλλά και γενικά στη Λέσβο, τους συνεργάτες μου και φυσικά όλο τον κόσμο της Καλλονής.
Παρότι δεν παίξαμε καλά και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, μας βοήθησαν πολύ οι οπαδοί μας και του ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό. Έχω πετύχει κι άλλες ανόδους αλλά αυτή είναι μοναδική και η πιο συγκινητική.
Όσον αφορά στην παραμονή μου, δεν ξέρω να σας πω. Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που καταφέραμε και από την άλλη βδομάδα πάμε και στα της επόμενης μέρας.
Η Μυτιλήνη ως τώρα ήταν γνωστή για τις σαρδέλες και το ούζο της. Πλέον είναι και για την ομάδα της Καλλονής! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον τόπο. Θα φανεί προς τα έξω από την επόμενη σεζόν και θα έρθουν και πολύ μεγάλες ομάδες, εδώ πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ. Ο κόσμος μας άγχωσε λίγο αλλά θέλαμε τη νίκη όσο και αυτοί».

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep