Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας κόπηκαν τα πόδια»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε στραβά και ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό.

Αρχικά ο τεχνικός του Γηραιού ανέφερε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια για τον κόσμο και την στήριξη . Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μία ευκαιρία για την άνοδο. Έλειπαν πολλοί παίκτες όπως ο Κιρόσφσκι και ο Τάϊ. Όμως όταν μπαίνει ένα γκολ, όπως αυτό, σου κόβονται τα πόδια. Έτσι είναι η μπάλα. Μένουν μπροστά τα πλέι οφ».
Για το γεγονός ότι Κιρόφσκι και Τάϊ δεν εξέτισαν τις ποινές τους στα Γιαννιτσά, ο Χατζηνικολάου είπε: «Υπήρχε εντολή. Το έχω πει 100 φορές. Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ και με ομάδες που έχουν ποιότητα, είναι δύσκολο να κάνεις την ανατροπή. Και ειδικά όταν λείπουν παίκτες σαν τον Τάϊ και τον Κιρόφσκι είναι πολύ δύσκολο. Μέχρι το γκολ η ομάδα πήγαινε πολύ καλά. Στο τέλος στείλαμε μέχρι και τον Βαγγελόπουλο στην επίθεση αλλά δεν είδαμε αποτέλεσμα».
Για τα πλέι οφ: «Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδιες πιθανότητες . Είναι ένα μινι πρωτάθλημα που όλοι θα παλέψουν για την άνοδο».
Για την ψυχολογία: «Όταν ήμασταν στην 9η θέση ήταν μία νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία. Το ίδιο είναι και τώρα. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

 


Ο Νίκος Σαββίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ηρακλή και ανέφερε: «Δεν θέλω να πω πολλά για το σημερινό ματς. Το σημαντικό είναι ότι χάσαμε αυτό το παιχνίδι που θα μας έδινε την άνοδο. Τώρα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία να ανέβουμε. Το μήνυμα που έχω να δώσω είναι να δώσει ο καθένας μέχρι και την ζωή του για να καταφέρουμε τον στόχο».

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep