Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμη να γράψει ιστορία

Η ΑΕΛ Καλλονής δίνει ραντεβού με την ιστορία της το απόγευμα της Κυριακής (26/05).

Μία στροφή έμεινε. Η ομάδα τη Λέσβου με αντεπίθεση διαρκείας και έπειτα από την εδραίωσή της στις θέσεις των play off, έφτασε στο φινάλε του πρωταθλήματος να διεκδικεί την απευθείας άνοδο στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η αποστολή της απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου σαφώς και είναι δύσκολη, όμως στην ΑΕΛΚ ποντάρουν στη συμπαράσταση των οπαδών, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια και, φυσικά, στη φόρμα τους, ώστε το τέλος του αγώνα να τους βρει να πανηγυρίζουν την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Μιχάλη Κριπιντίρη, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Γιώργος Μανούσος, Γιώργος Χωριανόπουλος, Χάρης Σιλιγαρδάκης και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ανέτοιμοι είναι οι Τόνι Γκονζάλες, Βλάσης Καζάκης.

Την αποστολή για τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές, οι εξής: Σιδεράκης, Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Μανουσάκης, Γκόβας, Γάλας, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Νάτσο Νέιρα, Λεοζίνιο, Γιόνδης, Σερφά, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Μανούσος.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep