Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νικά και ελπίζει

Η 18άδα του Παναιτωλικού για το κομβικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Στον Παναιτωλικό ξέρουν καλά ότι διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Αυτό ωστόσο πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο για να μην αρκετούν στη θεωρία. Η πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος έφτασε για του Αγρινιώτες και ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να δραπευτεύσουν με το τρίποντο από τη δύσκολη έδρα του Ηρακλή, το Καυτανζόγλειο.

Τα «καναρίνια» ποντάρουν στην εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται τους τελευταίους μήνες, που τους έχει δώσει το δικαίωμα να μείνουν αήττητοι επί 18 σερί παιχνίδια. Βέβαια και να κερδίσουν δεν είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλίσουν την άνοδο, οπότε θα περιμένουν να δουν αν τους βολέψουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Διαφορετικά... πλέι οφ.
Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Βασίλη Γκόλια που είναι τραυματίας, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Στην τελευταία προπόνηση επί μακεδονικού εδάφους ο Χάβος είδε το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, οπότε η αποστολή αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Στεφανάκος, Τακίδης, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Αραμπατζής, Ιωάννου, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Μπελόν, Σίσιτς, Τζούνιορ, Κουτσοσπύρος, Μύγας, Ιορδανίδης, Φαβάλι, Καμαρά, Δάρλας, Πασάς, Σμίλτος.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep