Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το παίρνουμε και βγαίνουμε»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αλλάζει σελίδα και προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε λόγο για… ζούγκλα στο Πανθεσσαλικό. Οι Θεσσαλονικείς ακόμα δεν έχουν ηρεμήσει από όσα έζησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως γνωρίζουν ότι αν μείνουν εκεί μόνο χαμένοι θα βγουν. Ακολουθεί σε τρία 24ωρα το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό από το οποίο ο «Γηραιός» θέλει πάση θυσία να βγει νικητής, ώστε υπό προϋποθέσεις να πνηγυρίσει την απευθείας άνοδο.

Την Πέμπτη (23/05) ο Γιάννης Χατζηνικολάου προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και πριν την έναρξη της προπόνησης τους είπε: «Τελείωσε αυτό το ματς. Δεν έχει νόημα να μείνουμε εκεί. Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και να βγούμε».
Φυσικά, προέκυψαν και σημαντικές απώλειες από τις κάρτες που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό. Οι Τάι, Κιρόφσκι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όμως επιστρέφει ο Νίκος Σουλίδης.

«Ώρα ανασύνταξης»

Με ανακοίνωσή της η «Αυτόνομη Θύρα 10» έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας και ανέφερε: «Σε αυτό το ταξίδι ορκιστήκαμε να σε ακολουθούμε πιστά… Χθες χάσαμε μία μάχη στους δρόμους…και μία μάχη στο χορτάρι, όμως το ταξίδι δεν τελείωσε ακόμα. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να σε αφήσουμε τώρα μόνο σου… Είναι ώρα ανασύνταξης για την τελευταία μάχη… Και αν χρειαστούν κι άλλες, εμείς πάλι εκεί θα είμαστε… Ψηλά το κεφάλι!!!».

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep