Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βούζας: «Μέχρι τέλους για την παραμονή»

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Θρασύβουλος αναφορικά με την παραμονή, όπως υποστήριξε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής είπε τα παρακάτω μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη: «Σήμερα η παρουσία μας ήταν καλή παρόλο που αντιμετωπίζαμε μια από τις καλύτερες και ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Προσπαθήσαμε να μπλοκάρουμε τα ατού του Εργοτέλη αλλά το γκολ στην εκπνοή μας δημιούργησε προβλήματα στην ψυχολογία. Δε θέλαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Στο δεύτερο, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ από αδράνεια άμυνας και πολύ καλή εκτέλεση.

Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε αλλά απέναντι στην ποιότητα και το επίπεδο των αντιπάλων δε μπορέσαμε να αντιπαραθέσουμε ανάλογο επίπεδο και δυναμική. Μέχρι να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα προσπαθούμε για το καλύτερο και την παραμονή μας. Το βάθος στο ρόστερ και οι αλλαγές έστω και τελευταία αγωνιστική μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Εργοτέλης έδειξε κάποια σημάδια κούρασης. Κάναμε καλή δουλειά αλλά σε κάποιες φάσεις φαινόταν ότι δεν έκαναν αυτά που ήθελαν οι παίκτες. Το βάθος και η κούραση θα κάνουν τη διαφορά ειδικά για τις ομάδες που θα παίξουν στα playoffs. Δεν είναι ξεκάθαρες οι τρεις θέσεις της ανόδου και έχει ενδιαφέρον».

Τους παίκτες του Θρασύβουλου εκπροσώπησε ο Ξενοφών Πάνος που είπε: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Δώσαμε τα πάντα για κάτι καλό αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου που ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια. Παλέψαμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια ελπίζοντας για κάτι καλό. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα αλλά δεν είναι στο χέρι μας».

Πηγή: cretesports.gr  

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep